Evenimentul Zilei > International > Milioane de dolari, prostituție, trafic de carne vie, Rusia, China… Se îngroașă gluma pentru Joe Biden
Milioane de dolari, prostituție, trafic de carne vie, Rusia, China… Se îngroașă gluma pentru Joe Biden

Milioane de dolari, prostituție, trafic de carne vie, Rusia, China… Se îngroașă gluma pentru Joe Biden

Un raport devastator realizat de două comisii ale Senatului Statelor Unite despre afacerile lui Hunter Biden în străinătate ar trebui să-l „discalifice imediat” pe tatăl său din cursa prezidențială, a declarat Sean Hannity la Fox News.

„Un nou raport dur al Senatului Statelor Unite dezvăluie detalii noi și șocante despre activitățile corupte și ilegale ale fiului lui Joe Biden, Hunter, și cum a profitat acesta de pe urma faptului că tatăl său răspundea de relația politică cu Ucraina (în timp ce era vicepreședinte al SUA – n.r.)”, a spus realizatorul emisiunii „Hannity”.

„Potrivit raportului”, a adăugat ziaristul, „Hunter a primit enorma sumă de 3,5 milioane de dolari de la soția fostului primar al Moscovei – în timp ce se afla în Rusia – printr-un transfer bancar. De asemenea, Hunter a deschis și un cont bancar comun cu un cetățean chinez pentru a realiza cumpărături de 100.000 de dolari pentru membrii familiei sale. Și asta nu este tot.”

Apoi, adresându-i-se direct candidatului Democrat în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, Sean Hannity a spus:

„De ce i-ați permis fiului să se folosească de poziția dvs. de vicepreședinte pentru a aduna milioane de dolari de la oligarhi dubioși din Rusia, China, Ucraina, peste tot în lume? Ați primit ceva bani din aceste înțelegeri?”

Și ziaristul de la Fox News și-a continuat rechizitoriul:

„De aceea ați refuzat să vă opuneți Chinei și să sprijiniți interdicția de călătorie și ați preferat să-l atacați pe Donald Trump, care a instaurat în mod înțelept interdicția de călătorie la zece zile după identificarea primului caz de coronavirus? A făcut Joe Biden un compromis? Poate de aceea dorea mai multe contracte pentru Hunter? De ce? Pentru ca familia lui să obțină și mai multe milioane?”

Hannity i-a provocat și pe membrii presei „mainstream” să „îi pună în mod serios o întrebare lui Joe Biden despre acest scandal uluitor”.

„Imaginați-vă dacă (în loc de Hunter Biden – n.r.) ar fi fost Donald Trump Jr. sau Eric Trump sau Ivanka Trump sau Barron Trump… Imaginați-vă ce isterie! Imaginați-vă acum că te numești Hunter Biden și tăticul tău candidează din partea Democraților la funcția de președinte al Statelor Unite.”

Comisiile pentru Securitate Internă și Finanțe din Senat au dat publicității miercuri un raport interimar privind investigația comună legată de rolul lui Hunter Biden ca membru al comitetului director al companiei ucrainene de gaze naturale Burisma Holding și despre „tranzacțiile sale financiare extinse și complexe”.

Documentul de 87 de pagini afirmă că oficiali ai administrației Obama „știau” că poziția lui Hunter Biden în consiliul de administrație al Burisma era „problematică” și că se amesteca „în realizarea eficientă a politicii față de Ucraina”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE