Mihai Stoica se bagă peste antrenorul Marius Lăcătuş

Mihai Stoica se bagă peste antrenorul Marius Lăcătuş

Mihai Stoica s-a întors oficial de ieri la Steaua. Oficialul care în precedentul mandat la echipa din Ghencea s-a remarcat prin celebrul pumn aplicat unui suporter a ţinut să-şi "marcheze" din start teritoriul.

Meme a impus o nouă regulă la echipă - jucătorii vor sta în cantonament şi în noaptea de după meciuri, nu numai înainte de joc -, deşi astfel de decizii, care ţin de programul fotbaliştilor, sunt incluse în fişa postului de antrenor. Regula a fost brevetată de Dan Petrescu la Urziceni, iar Stoica a decis s-o copieze acum la Steaua.

Marius Lăcătuş nu mai are acum doar presiunea din partea patronului, căruia trebuie să-i facă toate poftele, ci şi de la manager. Mihai Stoica a jucat teatru ieftin la revenirea în Ghencea. A afişat mina unui om preocupat şi s-a declarat teribil de emoţionat de moment. A ţinut să sublinieze că s-a schimbat şi că va pune bază pe lucrul în echipă. Stoica a vrut să scoată în evidenţă prietenia care-l leagă subit de Valeriu Argăseală şi de Helmuth Duckadam. Cei doi au schiţat zâmbete de complezenţă, dar feţele lor au trădat mai repede oarecare teamă.

Meme nu s-a abţinut şi l-a periat pe Gigi Becali aşa cum o făcea pe vremuri. "Ciobanul opărit" s-a transformat acum într-un şef maleabil: "Am cunoscut şi alţi patroni şi am ajuns la concluzia că se poate lucra mai uşor cu Gigi".

Ne puteți urmări și pe Google News

Stoica n-a ratat prilejul să-şi facă singur reclamă: "Şi eu aveam nevoie de Steaua, dar şi Steaua avea nevoie de mine". A poi a plusat, autointitu lân du-se un "bad boy" şi ameninţând că va "scoate fiara din el" în cazul în care echipa sau fotbaliştii vor fi atacaţi. Când a fost întrebat de spre rapiditatea cu care a re nun ţat la orgoliu şi principii şi s-a reangajat la "ciobanul opărit", Meme şi-a dezvăluit caracterul duplicitar şi ipocrizia. "Am venit pentru că am credinţa că voi fi respectat. Motto-ul meu va rămâne acelaşi: «Mai bine să mor în picioare, decât să trăiesc o viaţă în genunchi»", a declarat managerul general al Stelei. 

"Eu nu pot să-i pun condiţii patronului, să-i spun ce să vorbească şi ce nu. Nu mă mai impacientez la declaraţiile lui.", MIHAI STOICA, manager general la Steaua

"Gigi va dezvălui tot ce se petrece la club înainte ca să punem în aplicare.", MIHAI STOICA, manager general la Steaua

SCURTCIRCUIT

Vasile Maftei, mărul discordiei Mihai Stoica nici n-a apucat bine să-şi ia funcţia în primire că a şi primit o "contră" de la patron. Fostul rapidist Vasile Maftei este omul care a scurtcircuitat relaţiile dintre şefii "roş-albaştrilor".

"Eu am zis că Maftei nu poate să joace în Ghencea, dar Mihai a zis că-şi asumă răspunderea pentru el. Eu nu vreau să-mi asum răspunderea pentru Maftei, pentru că fanii s-ar putea să facă gălăgie. Eu am mai vrut să-l iau pe Maftei, dar am vorbit cu nişte lideri de galerie şi mi-au zis că nu-l vor. Când e vorba despre simboluri ale altor echipe trebuie să întrebi şi galeria", a spus ieri Gigi Becali.