Andrei Ștefănescu, membru al trupei Alb și Negru, a fost internat de urgență după ce a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus. “Bună seara, dragii mei. Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies. Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel (Marcel Pavel n.n.). Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a spus Andrei Ştefănescu.

Vedeta de la Antena 1 a participat la emisiunea “Te cunosc de undeva”, unde a participat și Marcel Pavel care a fost prima persoană confirmată pozitiv. Printre vedetele care sunt acum internate sunt Ozana Barabancea, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob.

Pe de altă parte, Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, a declarat joi seara că nouă persoane care participau la realizarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost infectate. “Ştirea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie şi nu s-a înţeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să ştie despre ce e vorba. A fost la medic şi nu şi-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecţia în ceea ce-l priveşte – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus. Cert este că a fost testat şi, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacţii sunt testate şi alte persoane. Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toţi cei din echipă. Cu toate astea, infecţia s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a afirmat Gâdea.

Publicată de Andrei Ștefănescu pe Joi, 18 iunie 2020