Evenimentul ZileiMondenMihai Gâdea, anunț emoționant despre Karyna, fiica sa. Tânăra a făcut un mare pas în cariera muzicală. VIDEO

Mihai Gâdea, anunț emoționant despre Karyna, fiica sa. Tânăra a făcut un mare pas în cariera muzicală. VIDEO

Mihai Gâdea, anunț emoționant despre Karyna, fiica sa. Tânăra a făcut un mare pas în cariera muzicală. VIDEO
Mihai Gâdea se poate considera un părinte norocos. Fiica sa Karina a reușit să facă un pas impresionant în carieră, lansând și regizând prima sa piesă. Jurnalistul s-a declarat încântat de munca tinerei și spune că melodia o ascultă pe repeat acasă, în mașină și la birou.

Realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei” se poate considera un părinte extrem de norocos. Are o fiică superbă, Karyna Maisha, preocupată de viitorul său. Tânăra de doar 19 ani a reușit să facă un pas important în carieră, iar Mihai Gâdea nu s-a sfiit să se laude cu reușita fiicei sale.

Jurnalistul a rămas impresionat de prima piesă compusă de tânără și mărturisește că o ascultă pe repeat acasă, în mașină și la birou. De asemenea, Mihai Gâdea a ținut să precizeze faptul că clipul melodiei a fost regizat tot de Karyna.

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Mihai Gâdea pe pagina sa oficială de Facebook.

„START” este prima melodie compusă de Karyna Maisha, însă nu și primul său clip muzical. Tânăra a lansat în 2016 două piese, ”Ordinary World” și ”Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov.

Ce cadou i-a făcut Mihai Gâdea fiicei sale la majorat

Realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei” se poate considera un părinte împlinit. Frumoasa lui fiică este un copil exemplu, care încearcă să își contureze o carieră în muzică. În urmă cu mai bine de un an, Karyna Maisha a devenit un om adult, așa că tatăl său a decis să îi ofere la majorat două lucruri.

Karyna a atins vârsta majoratului în pandemie, așa tânăra nu a putut face o petrecere de pomină. Pentru a compensa acest lucru, Mihai Gâdea și soția sa s-au gândit la un cadou exclusivist. Tânăra a împlinit 18 ani în august 2020, așa că părinții i-au oferit un cadou superb, pe care să-l țină minte toată viața: un Revelion de vis în Dubai, acolo unde nu există restricții majore impuse de coronavirus. Realizatorul TV a postat pe contul de Instagram o fotografie din vacanță, cu Karyna Maisha îmbrăcată într-o superbă rochie aurie, la brațul său.

Vacanța în Dubai nu a fost singurul dar pe care Mihai Gâdea l-a oferit fiicei sale cu ocazia majoratului. Jurnalistul a decis să îi acorde mai multă libertate tinerei și i-a permis să pună profilul de Instagram pe public, pentru a putea fi văzută de toată lumea, lucru care cu siguranță o va ajuta, mai ales că își dorește o carieră muzicală, potrivit retetesivedete.ro.


Accesează: