Evenimentul Zilei > Social > Mihai Constantinescu, soluție disperată. Ce vrea să facă soția sa? A fost refuzată de toată lumea
Mihai Constantinescu, soluție disperată. Ce vrea să facă soția sa? A fost refuzată de toată lumea

Mihai Constantinescu, soluție disperată. Ce vrea să facă soția sa? A fost refuzată de toată lumea

Mihai Constantinescu are șanse foarte mici de supraviețuire. Pentru a-i oferi cele mai bune tratamente, soția a decis ca îndrăgitul cântăreț să fie mutat la o clinică din străinătate, dar, din păcate toate au refuzat-o.

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află în continuare internat la Spitalul Floreasca din Capitală, dar soția acestuia ar vrea să îl transfere la o clinică din afara țării.

Mihai Constantinescu este în continuare sub atenția medicilor, iar șansele de a fi mutat la o clinică din afara țării sunt foarte mici. Deși soția lui, Simona Secrier face tot posibilul ca artistul să fie salvat, din păcate, ea a fost refuzată deja de mai multe clinici din Europa pe motiv că starea de sănătate nu permite ca acesta să fie mutat, potrivit România TV.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.


Îndrăgitul cântăreţ de muzică uşoară, Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani este în stare foarte gravă la spital, iar medicii încearcă tot posibilul ca să-l menţină în viaţă. Potrivit specialiştilor, artistul ar mai avea doar 3% şanse să-şi revină după atacul cerebral pe care l-a suferit în urmă cu câteva zile.

În cazul în care medicii l-ar putea scoate din coma profundă în care se află artistul, acesta ar mai avea doar 1% şanse să mai ducă o viaţă normală, deoarece de la atacul cerebral şi pănă la sosirea ambulanţei când medicul a început resuscitarea au trecut mai mult de 10 minute, timp în care inima nu a mai funcţionat, iar creierul nu a mai putut fi oxigenat.

Reamintim că artistul Mihai Constantinescu a avut grave probleme de sănătate încă de acum 12 ani de când i-au fost montate valve biologice, în urma unui atac de cord.