Mihaela rămâne vecină cu Dani

Mihaela rămâne vecină cu Dani

Deşi este aşteptată la postul B1 TV, Mihaela Rădulescu spune că a părăsit "definitiv" România "cu tot cu copil" şi că nu poate semna deocamdată un contract permanent cu nicio televiziune din ţară.

Deşi a primit o ofertă din partea postului de televiziune B1 Channel, care urmează să fie relansat săptămâna viitoare, Mihaela Rădulescu spune că se va dedica şi în următoarea perioadă vieţii de familie şi că va continua să locuiască cu fiul ei la Monaco. "Nu am de gând să mă întorc pentru un contract permanent", a spus ea pentru "Evenimentul zilei".

Vestea că Mihaela Rădulescu a semnat un contract cu postul de televiziune B1 şi că va reveni în curând în ţară pentru o nouă emisiune a fost infirmată ieri de ambele părţi. Nimeni nu neagă însă că au existat negocieri în acest sens. "Nu a fost semnat un contract. Nu ascund faptul că dna Mihaela Rădulescu a primit o propunere din partea noastră. Nu a luat însă nicio decizie. Mi-aş dori ca Mihaela Rădulescu să vină la B1, din păcate suntem încă departe de a fi semnat un contract. Ea are alte priorităţi în acest moment, legate de familie", spune Sorin Oancea, director general al postului B1 Channel.

Emisiunea Mihaelei Rădulescu ar fi putut deveni unul dintre "ingredientele" importante în grila care va fi anunţată imediat după relansarea postului (relansare programată, potrivit directorului general, pentru săptămâna viitoare).

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihaela Rădulescu spune că nu poate evalua un contract care să o ţină permanent în România şi că preferă să se implice în proiecte ocazionale, respectiv ediţiile speciale pe care le prezintă la Antena 1. "Nu am semnat nimic. Eu chiar m-am mutat definitiv din România, cu copil cu tot. Nu am niciun gând să mă întorc, pentru niciun proiect permanent", spune ea. "Fac doar ediţii speciale şi doar atunci când cădem de acord că este cazul", a mai spus Mihaela Rădulescu.

CARIERĂ

De doi ani, departe de micul ecran

  • Mihaela Rădulescu, născută pe 3 august 1969, s-a stabilit în Monaco în mai 2009 şi tot de atunci nu mai are un contract permanent cu vreun post de televiziune din România.
  • Ultimul ei angajament permanent, cu trustul Intact, a devenit un contract de colaborare, fructificat, printre altele, în câteva ediţii speciale prezentate la Antena 1.
  • Un eventual transfer la postul B1 TV nu ar fi fost o noutate pentru Mihaela, care a găzduit, în perioada 2002- 2003, două emisiuni transmise de acest canal, "Punem pariu că-i vară" şi "Gala".
  • Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit "Nocturna pe 16 mm", fiind urmată de "Weekend abc", o producţie de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.
  • Rădulescu a mai prezentat şi realizat şi alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV şi Pro TV.
  • Următorul job l-a avut la "Antena 1", unde timp de şapte ani a realizat şi a prezentat emisiunea "Duminica în familie".
  • Mihaela a regizat toate ediţiile emisiunilor de sport extrem şi divertisment premiate de Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune şi Radio, fiind primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998.
  • În primăvara anului 2009, după di vor ţul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (divorţ secondat de un scandal mediatic de amploare), Mihaela Rădulescu a anunţat că se retrage din lumina reflectoarelor şi că se mută cu fiul său, Aayan, în sudul Franţei, la Monaco, din dorinţa de a-i oferi acestuia mult mai multă linişte şi protecţie.

(Loredana Costache)