Mihaela Rădulescu și Felix sunt împreună de 5 ani, iar în toată această perioadă, ca orice cuplu, cei doi au trecut prin momente tensionate.

Felix s-a arătat nemulțumit de faptul că Mihaela îi cotrobăia prin lucruri, din dorința de a-i face o surpriză, iar el nu a reacționat întocmai așa cum gândea vedeta și s-a supărat teribil.

Cu toate acestea, neînțelegerea s-a rezolvat imediat, dar a fost urmată de multe altele. Criza provocată de coronavirus i-a  speriat pe cei doi, după cum informează playtech.ro.

Se pare că Felix se află în Elveția, acolo unde face diverse activități care îl relaxează. Fanii celor doi au observat imediat că pe contul său de Instagram a lui Felix nu mai există imaginile cu Mihaela Rădulescu și nici vedeta nu a mai postat nimic legat de Felix sau de relația lor, de ceva timp.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a mărturisit cum a fost cucerită de Felix „După ce l-am cunoscut, a fost și mai grav – am realizat că trăiesc și iubesc un om care nu înțelege frica sau pericolul așa cum le definim noi, dar am văzut de la bun început și disciplina extraordinară în care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atât de minuțios, atât de perfecționist, atât de organizat și de echilibrat. Apoi, ar mai fi câteva detalii cu care m-a cucerit”, a spus vedeta.