Mihaela Rădulescu: "Nu trag de fiare, ci de mine. Dau apă la moară, dar o şi beau copios. Nu sunt pasăre de noapte, iubesc răsăriturile. Nu aştept sa îmbătrânesc, trăiesc în fiecare zi ce vârsta vreau eu, ce stare-mi face bine şi ce mă animă să merg mai departe. Cât vreau eu de departe.

Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ţi-o dă o slană cu ceapă, când exact de asta am chef. Nu cred în lifturi, iau scările la trântă. Nu cred în statul pe canapea, ci în mişcare zilnică, de orice fel. Nu cred în alcool, ma pot îmbata cu dragoste foarte eficient. Nu mă interesează ce vor alţii să trăiesc, ci doar ce aleg eu să trăiesc.

Cred în tratamente cosmetice de ultimă oră, în perfuzii cu vitamine şi minerale, în liftinguri cu radiofrecvenţă sau Dermafrac (…). Pentru că pot. Pentru că aşa vreau să trăiesc. Pentru că am senzaţia că fiecare are dreptul şi libertatea de a face cele mai personale alegeri despre propria viaţă şi tot set up-ul ei. Ceea ce vă doresc şi vouă, cu drag", a scris Mihaela Rădulescu pe reţelele de socializare.