Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu: Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ţi-o dă o slană cu ceapă
Mihaela Rădulescu: Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ţi-o dă o slană cu ceapă

Mihaela Rădulescu: Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ţi-o dă o slană cu ceapă

Pentru că Mihaela Rădulescu este mereu o ţintă datorită modului cum arată, cum trăieşte, cum iubeşte, cum se hrăneşte, pe unde trăieşte, ce-şi permite...e şi normal să stârnească invidii. Dar iată că, vedeta TV, vine cu o nouă postare în care explică ce preferă să mănânce şi că nu crede în diete. Ne mai spune şi în ce crede când vine vorba de tratamente pentru frumuseţe.

Mihaela Rădulescu: "Nu trag de fiare, ci de mine. Dau apă la moară, dar o şi beau copios. Nu sunt pasăre de noapte, iubesc răsăriturile. Nu aştept sa îmbătrânesc, trăiesc în fiecare zi ce vârsta vreau eu, ce stare-mi face bine şi ce mă animă să merg mai departe. Cât vreau eu de departe.

Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ţi-o dă o slană cu ceapă, când exact de asta am chef. Nu cred în lifturi, iau scările la trântă. Nu cred în statul pe canapea, ci în mişcare zilnică, de orice fel. Nu cred în alcool, ma pot îmbata cu dragoste foarte eficient. Nu mă interesează ce vor alţii să trăiesc, ci doar ce aleg eu să trăiesc.

Cred în tratamente cosmetice de ultimă oră, în perfuzii cu vitamine şi minerale, în liftinguri cu radiofrecvenţă sau Dermafrac (…). Pentru că pot. Pentru că aşa vreau să trăiesc. Pentru că am senzaţia că fiecare are dreptul şi libertatea de a face cele mai personale alegeri despre propria viaţă şi tot set up-ul ei. Ceea ce vă doresc şi vouă, cu drag", a scris Mihaela Rădulescu pe reţelele de socializare.