Evenimentul Zilei > Justitie > Migrant expulzat din România. Ce a descoperit SRI despre el
Migrant expulzat din România. Ce a descoperit SRI despre el

Migrant expulzat din România. Ce a descoperit SRI despre el

Un imigrant din Maroc, de 29 de ani, a fost expulzat din România după ce Serviciul Român de Informaţii i-a descoperit activitatea sa de pe social media.
Marocanul, stabilit la Cluj Napoca, a fost declarat indezirabil de judecători, după ce Serviciul Român de Informaţii a descoperit că ar fi avut activităţi pe social media care erau în strânsă legătură cu mişcările teroriste.
Acţiunile lui au fost  considerate o reală ameninţare pentru securitatea României. Suspectul nu a contestat decizia judecătorească şi a părăsit teritoriul României.
Aşadar, judecătorii l-au declarat indezirabil pentru următorii 10 ani.  Acesta a absolvit studiile politehnice de la Cluj Napoca și lucra în domeniul IT.
Ofițerii SRI l-au prins având activități fervente pe internet în strânsă legătură cu mișcări teoriste.  Una dintre ele este Hamas. Pe contul său de socializare a și promovat o achiziție periculoasă de armament, titreaztă România TV.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.