Evenimentul Zilei > Social > „Micul Prinț”, 3 D, în premieră în România
„Micul Prinț”, 3 D,  în premieră  în România

„Micul Prinț”, 3 D, în premieră în România

Filmul de animație „Micul Prinț / Le Petit Prince”, ecranizarea celebrului roman francez al lui Antoine de Saint-Exupéry, în regia lui Mark Osborne (care a mai regizat și producția Pixar „Kung Fu Panda”), ajunge pe marile ecrane din București, în premieră națională.

Filmul vine la Kinodiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii, desfășurat în perioada 13 – 22 noiembrie.

Filmul de animație este o reimaginare adaptată zilelor noastre, dar și un omagiu adus clasicului „Le Petit Prince”, scris în 1942 de romancierul francez Antoine de Saint-Exupéry, care reușește să rămână fidel poveștii originale despre confruntarea copilăriei cu deziluziile maturizării și să atragă în sălile de cinema atât copii cât și adulți. Filmul 3D va intra pe marile ecrane din București și din țară începând cu 4 decembrie. Vor fi şi proiecții suplimentare, între 19 și 22 noiembrie.

Kinodiseea își extinde programul cu proiecții suplimentare în perioada 19 – 22 noiembrie. Programul modificat al festivalului este disponibil pe www.kinodiseea.ro. Gala de deschidere Kinodiseea are loc vineri, 13 noiembrie, ora 19.00, la Cinemateca Eforie, cu proiecția în premieră a filmului de animație “Cântecul Mării / Song of The sea”, în regia lui Tomm Moore.