Un proces intentat în numele lui James Safechuck, acuzatorul lui Jacko, susține că tatăl său a primit apoi 1 milion de dolari pentru a păstra tăcerea după uniunea secretă de la  conacul său din California. Procesul civil din 2015 a fost depus de Safechuck și o altă presupusă victimă, Wade Robson, ambii fiindprotagoniştii în noul documentar Leaving Neverland.

Potrivit avocaţilor cuplului, Michael Jackson a plătit aproape 200 de milioane de dolari pentru aproximativ 20 de presupuse victime.

În 2015, Safechuck a declarat instanței că a participat la ceremonia secretă la care a primit un certificat de căsătorie și un inel ca confirmare a "iubirii lor eterne". 

Michael Jackson îmbrăca în mod regulat pe James cu haine identice cu cele ale lui și le-a spus reporterilor că copilul era vărul lui, a declarat un fost angajat al lui Michael Jackson. Avocații lui Safechuck au spus: "Michael Jackson a avut succes în eforturile sale până în momentul în care clientul meu a suferit acte repetate de abuz sexual și i-a spălat creierul".

Judecătorul nu a făcut nici un comentariu cu privire la fondul afirmațiilor lor despre abuzuri sexuale, dar a spus că averea cântăreţului nu era responsabilă de crimele pe care Michael Jackson ar fi putut să le comită.

James s-a întâlnit cu Jackson la vârsta de nouă ani când a apărut într-o publicitate pentru Pespi cu cântăreţul în 1987. Fostul coleg al lui Jacko, care a fost alături de vedetă pentru o mare parte din turneul Bad, l-a acuzat că l-a asaltat de aproape 100 de ori, într-un proces în 2015. Experții Curții spun că cuplul a împărțit în mod regulat un pat în timp ce cântăreţul a folosit cuvinte cu tentă sexuală.

În instanţă s-a susținut că tatăl lui Safechuck a primit 1 milion de dolari pentru a nu vorbi despre așa-numita "căsătorie în alb". După ce a avut loc aşa zisa nuntă  cu băiatul, faimosul artist a invitat copilul și familia s-a în vacanță în Hawaii în 1988.

James, s-a alăturat lui Michael Jackson în turneul Bad, în luna iunie a aceluiași an, unde a călătorit în jurul lumii cu superstarul. Jackson a apărut în  presă cu băiatul ţinându-se de mână la evenimente importante dar nimeni nu a pus întrebări la acea vreme, notează thesun.

 

Te-ar putea interesa și: