Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 27 de grade  Celsius. Cel mai cald va fi în sudul Munteniei. În vestul, centrul, nordul țării și parțial în sud-vest cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. La munte, la altitudini mari, vântul va atinge la rafalp 80…90 km/h. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în regiunile sudice și în depresiuni va fi ceață.

Astfel, miercuri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, deși în regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în scădere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14…16 grade în Crișana și în Maramureș până la 26…27 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. În vestul, centrul, nordul țării și parțial în sud-vest cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, iar pe suprafețe mici, cu precădere în Banat, cantitățile de apă vor fi mai importante și vor depăși 20…30 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor depăși viteze de 80…90 km/h și doar pe arii restrânse și la cote mult mai reduse în restul teritoriului. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în regiunile sudice și în depresiuni va fi ceață.

La București, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie, deși valorile termice diurne vor scădea și în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua și sub formă de aversă, iar izolat se vor înregistra descărcări electrice și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei și 24 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Capitală, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Și vineri, valorile termice se vor menține cu mult peste cele specifice datei, astfel maximele se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 15 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile vestice și nord-vestice, local la munte și doar pe suprafețe mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari. Dimineața și noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață.

La București, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată în regiunile vestice și nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Va fi ceață, dimineața pe arii restrânse, iar noaptea local, cu precădere în regiunile extracarpatice.

În Capitală, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.