Messi a spus nu unei oferte de peste un miliard de euro: „De dragul familiei sale”

Messi a spus nu unei oferte de peste un miliard de euro: „De dragul familiei sale” Messi. Sursa foto: Facebook

Înainte de a se transfera la Inter Miami, Messi a refuzat o ofertă record pentru un fotbalist, alegând să facă acest lucru pentru că familia sa dorea să se mute în SUA.

Jucătorul a opt Baloane de Aur a atras interesul clubului din Arabia Saudită, iar președintele Al-Ittihad a fost gata să ofere o sumă considerabilă pentru a-l aduce la echipă.

Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro. în Arabia Saudită

Anmar Al-Haili, în calitate de președinte al clubului Al-Ittihad, a fost uimit de faptul că un fotbalist a putut să refuze o ofertă atât de generoasă, rar întâlnită în lumea sportului.

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro. Dar el a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să se mute în Statele Unite”, a declarat liderul saudit, care s-a arătat uimit „că un jucător poate refuza o ofertă atât de mare de dragul familiei sale”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, acest a adăugat că deși Leo Messi l-a refuzat, i-a respectat dorința pentru că știe că familia e mult mai importantă decât banii.

La rândul lui, celebrul jucător de fotbal declara anul trecut că a primit numeroase oferte din partea mai multor cluburi de fotbal, dar fiecare a trebuit să fie analizată cu soția sa.

Lionel Messi alături de familie

Messi și familia. Sursa foto: Facebook Snow Radio

„Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la ele împreună cu familia mea înainte de a lua decizia de a veni la Miami.

Prima mea opţiune a fost să mă întorc la Barcelona, dar acest lucru nu a fost posibil. Am încercat să mă întorc, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că după aceea m-am gândit mult să merg în liga saudită”, a spus Messi.

Fotbalistul a adăugat că Arabia Saudită l-a atras foarte mult dintotdeauna, mai ales că fotbalul acolo s-a ridicat la un nivel neașteptat în ultima perioadă, potrivit News.ro.

Ce salariu are jucătorul la Inter Miami

În vara anului 2023, Messi a semnat cu Inter Miami. Suma oferită nu a fost nici pe departe aproape de cea oferită de saudiți.

Lionel Messi, fotbalist, inter miami

Lionel Messi. Sursa foto: Facebook

În Statele Unite, celebrul fotbalist câștigă între 50 și 60 de milioane de euro pe an.