Evenimentul Zilei > Sport > Mesajul scris cu majuscule de Eugen Neagoe pe biletul de externare. „M-a rugat domnul doctor să…”
Mesajul scris cu majuscule de Eugen Neagoe pe biletul de externare. „M-a rugat domnul doctor să…”

Mesajul scris cu majuscule de Eugen Neagoe pe biletul de externare. „M-a rugat domnul doctor să…”

Eugen Neagoe (51 de ani), tehnicianul lui Dinamo, a părăsit, miercuri, Spitalul Floreasca, dar medicii i-au recomandat să renunțe pentru moment la fotbal.

Imediat după externare, Neagoe a vorbit despre momentul de cumpănă din timpul meciului cu „U” Craiova, când a suferit un infarct în minutul 25 al partidei.

Inima nu mai bătea regulat şi am rămas fără puls. Îngerii mei păzitori au fost medicii de pe Ambulanţă, cele două doamne. Bineînţeles, şi medicii care sunt la Spitalul de Urgenţă. Sunt profesionişti şi chiar avem medici buni în România.

Nu mi-a fost rău niciun moment, nu vorbesc doar de ziua jocului. În nicio zi nu mi-a fost rău, chiar m-am simţit bine. Niciodată nu am fumat 3 pachete de ţigări, mai ales în ziua jocului când ai discuţii cu jucătorii, nici nu ai timp. Într-adevăr, beam 3-4 cafele pe zi şi nu ascund că fumam 15-20 de ţigări pe zi.
M-a rugat domnul doctor, te rog frumos să renunţi la fumat şi i-am spus că renunţ. Chiar pe biletul de ieşire am trecut cu majuscule: RENUNŢ LA FUMAT!”, a declarat Eugen Neagoe, la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: