Mesaje de Paște pentru rude şi prieteni. Ideale pentru sms, e-mail sau Facebook. Astfel, cei care nu-şi găsesc prea repede sau prea bine cele mai potrivite cuvinte pentru mesajele de Paște, au la dispoziţie câteva exemple:

În noaptea sfântă a Învierii, când clopotele bat neîncetat, eu îți doresc din suflet „Hristos a înviat!” Lumina Sfântă să ne facă viața mai frumoasă şi casa mai îmbelșugată. Paște Fericit!

Pentru a te simți cu adevărat împlinit, lasă Lumina Sfântă a Învierii să îți pătrundă în casă și în suflet. Hristos a înviat! Sărbătorile Pascale să îți aducă pace și lumină în suflet. Hristos a înviat!

Nu uita niciodată că bucuria trebuie să vină din lucruri mărunte, liniștea din suflet, iar lumina din inimă. Hristos a înviat! Sărbătorile Pascale să-ți aducă în suflet numai bucurie și iubire, alături de familie Hristos a înviat!

Învierea Domnului să-ți umple sufletul cu multă lumină! Hristos a înviat şi Paște fericit! Fie ca Paștele să vă aducă în inimi lumină, pace și fericire! Paște fericit! Hristos a înviat! Sărbătorile Pascale să-ți întărească încrederea și speranța! Paște fericit!

Mesaje de Paște pentru rude şi prieteni

Fie ca Sfânta Lumină a Sărbătorilor Pascale să vă aducă numai armonie, fericire și dragoste în familie! Hristos a Înviat! Iisus Hristos a fost un crin printre spini, dar tu prin dragostea lui nemărginită, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Să spunem tare şi răspicat HRISTOS A ÎNVIAT, cu lumânări aprinse și mai ales cu sufletul curat! Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare a Învierii lui Iisus să îți aducă în suflet cele patru taine: încredere, speranță, iubire și lumină. Paște fericit!;

Fie ca Lumina Învierii să pătrundă în suflet și să te bucure de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Hristos a înviat! Lumina și căldura Paștelui să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare! Hristos a înviat!

Lumina Sfintei Învieri să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, şi mintea de gânduri frumoase! Hristos a înviat!