Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj terifiant din parte unui interlop din România: „Nu-mi pasă. Când mă întorc…”
Mesaj terifiant din parte unui interlop din România: „Nu-mi pasă. Când mă întorc…”

Mesaj terifiant din parte unui interlop din România: „Nu-mi pasă. Când mă întorc…”

Adrian Corduneanu, cunoscut drept „Belaua” în lumea interlopă din România, a transmis un mesaj dur tuturor dușmanilor săi.

Adrian „Beleaua” Corduneanu le-a transmis un mesaj tranșant dușmanilor lui, pe pagina de socializare. Interlopul le-a amintit acestora că ”nu-mi pasă că mă bârfește lumea pe la spate, important e că atunci când mă întorc toți tac!”, a scris acesta, conform Cancan.

„Dar chestia e că nu vorbesc în preajma mea fraierii, ca își înghit limba în sec… Atenție să nu vă loviți la glezne măi balerinelor, vă știți voi, femeilor….”, a continuat liderul clanului Corduneanu.

Admiratorii lui Corduneanu au apreciat mesajul: „Bravo, bine spus… Esti forta nr 1, mult respect… Cel mai mare talent… Respect, stema Moldovei… Esti o legenda, te apreciez mult tare ca nu dai atentie la femeile masculine”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.