Mesajul lui Tăriceanu, la început de an școlar: „Toţi trebuie să punem umărul şi sufletul”

Mesajul lui Tăriceanu, la început de an școlar: „Toţi trebuie să punem umărul şi sufletul”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar. El a precizat că este necesar ca profesorii, părinţii, administraţia locală şi cea centrală să pună „umărul şi sufletul” pentru ca sistemul de educaţie să arate „aşa cum ni-l dorim”.

„Noul an şcolar începe cu speranţe, cu încredere şi cu dorinţa de a învăţa şi de a reuşi în viitor. Vă aşteaptă, dragi elevi, un an în care veţi dobândi noi cunoştinţe, un an pe care trebuie să îl trataţi cu seriozitate”, a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „învăţământul românesc are nevoie de noi toţi, profesori, părinţi, administraţie locală şi de toate instituţiile din judeţ și din țară: poliţie, spital, biserică, agenţi economici, guvern, parlament. Toţi trebuie să punem umărul şi sufletul pentru ca învăţământul să fie aşa cum ni-l dorim”.

„Drumul nu este deloc uşor şi nici scurt, dar împreună cu profesorii voştri am convingerea că veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele în viaţă. Vă urez tuturor un an şcolar frumos, cu rezultate cât mai bune de care să vă bucuraţi cu toţii”, a mai spus președintele Senatului. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, astăzi, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar preuniversitar la Liceul „Gheorghe Şincai” din Capitală. El a criticat Guvernul pentru cum gestionează problemele din Educație.