„Noul an şcolar începe cu speranţe, cu încredere şi cu dorinţa de a învăţa şi de a reuşi în viitor. Vă aşteaptă, dragi elevi, un an în care veţi dobândi noi cunoştinţe, un an pe care trebuie să îl trataţi cu seriozitate”, a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „învăţământul românesc are nevoie de noi toţi, profesori, părinţi, administraţie locală şi de toate instituţiile din judeţ și din țară: poliţie, spital, biserică, agenţi economici, guvern, parlament. Toţi trebuie să punem umărul şi sufletul pentru ca învăţământul să fie aşa cum ni-l dorim”.

„Drumul nu este deloc uşor şi nici scurt, dar împreună cu profesorii voştri am convingerea că veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele în viaţă. Vă urez tuturor un an şcolar frumos, cu rezultate cât mai bune de care să vă bucuraţi cu toţii”, a mai spus președintele Senatului. 

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, astăzi, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar preuniversitar la Liceul „Gheorghe Şincai” din Capitală. El a criticat Guvernul pentru cum gestionează problemele din Educație. 

Te-ar putea interesa și: