Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj special pentru vicepremierul României, din mijlocul protestului din București. „Atenţie, Dan Barna!”
Mesaj special pentru vicepremierul României, din mijlocul protestului din București. „Atenţie, Dan Barna!”

Mesaj special pentru vicepremierul României, din mijlocul protestului din București. „Atenţie, Dan Barna!”

Aproximativ 200 de persoane au participat la un protest organizat în Piața Universității din București, unde s-au strigat lozinci cu privire la noile restricții pe care guvernarea vrea să le implementeze în România. Din mijlocul nemulțumirilor, a fost adresat un mesaj special pentru vicepremierul Dan Barna.

Mesaj special din mijlocul protestului din Piața Universității din București pentru vicepremierul Dan Barna. Acesta a fost atenționat cu privire la măsurile pe care le susține să fie impuse în România, în contextul în care guvernarea discută despre implementarea unor restricții pentru cetățenii nevaccinați.

Revolte printre cetățenii români. Se anunță plângeri penale

Cetățenii români și-au exprimat, sâmbătă, nemulțumirea cu privire la vaccinarea obligatorie pentru cetățenii din anumite domenii de activitate, precum și cu privire la implementarea unor restricții pentru cei nevaccinați. În coaliție se discută despre interzicerea accesului persoanelor neimunizate în spațiile publice închise, neesențiale, pe timpul weekendurilor.

Aproximativ 200 de persoane au participat la protestul din Piața Universității din Bucureşti. Românii au strigat lozinci precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieşiţi din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Manifestanții au ridicat și pancarte cu următoarele mesaje: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”, potrivit Agerpres.

Unii dintre cei aflați la miting au transmis că vor înainta plângeri penale la Consiliul Discriminării împotriva angajatorilor care concediază personalul nevaccinat împotriva COVID-19.

Mesaj special pentru vicepremier. „Atenţie, Dan Barna!”

George Simion, co-preşedinte AUR, a fost și el prezent la protestul organizat în Piața Universității. La miting s-a mai aflat și senatoarea Diana Șoșoacă.

”Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie. Atenţie Dan Barna”, a transmis co-președintele AUR, George Simion.

Protestatarii au subliniat că toate persoanele sunt egale în fața legii, motiv pentru care nu trebuie făcute discriminări pe fondul răspândirii coronavirusului. „Asta e intimidare”, s-au exprimat românii de la fața locului.

„A ne păstra libertatea data de Dumnezeu nu este ușor”

„Mesajul este clar pentru românii de astăzi: a se face dreptate și a ne păstra libertatea data de Dumnezeu nu este ușor. Este nevoie de multa îndărătnicie și sacrificiu. ”La război ies cei viteji” zice Scriptura. Sunt chemați la aceasta luptă, un mănunchi de oameni de elita morală și profesională, paznici de far, iar nu mulțimea lasă, cuminte și manipulată.

Ieșirea noastră în stradă, este o mărturisire de credință că nu plecăm capul de bunăvoie in fața ciumei comuniste. Noi creștinii ortodocși, trebuie să ieșim din indiferenta generală și să luăm atitudine împotriva comuniștilor globaliști care ne vânează sufletul. (…)

Noi, care știm ce se întâmplă, avem datoria de a lua atitudine. Tăcerea și inacțiunea în astfel de cazuri, nu are nicio justificare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, au transmis organizatorii protestului.