Evenimentul Zilei > Monden > Memoriile prințului Harry vor fi „cea mai devastatoare lansare” de la Familia Regală. Ce spun specialiștii
Memoriile prințului Harry vor fi „cea mai devastatoare lansare” de la Familia Regală. Ce spun specialiștii

Memoriile prințului Harry vor fi „cea mai devastatoare lansare” de la Familia Regală. Ce spun specialiștii

Un expert regal a declarat că viitoarele memorii ale prințului Harry ar putea fi „cea mai devastatoare” lansare de la Familia Regală. Acesta ar fi scris și despre moartea mamei sale, Prințesa Diana.

Toată lumea este nerăbdătoare să știe ce se află în memoriile prințului Harry, dar un expert regal a susținut că soțul lui Meghan Markle ar putea avea o lansare devastatoare, din cauza informațiilor din carte.

Daniela Elser a declarat: „Dacă chiar și un mic procent din speculațiile despre ce ar putea dezvălui și ce mizerii ar putea dezgropa sunt corecte, această carte se anunță a fi cea mai devastatoare lansare regală din ultimii 30 de ani și de când Diana, Prințesa de Wales, a început să-i șoptească la ureche lui Andrew Morton.”

Memoriile lui Harry vor fi făcute publice în luna noiembrie a acestui an, iar specialiștii spun că volumul se va concentra foarte mult pe suferința sa după moartea mamei sale în august 1997.

Surse judiciare oficiale din Paris au declarat că soțul lui Meghan a găsit o serie de informații șocante despre accidentul de mașina în care și-a pierdut viața Prințesa Diana. Cu toate astea, volumul pe care îl scrie autorul american J R Moehringer, nu va conține critici la adresa Reginei Elisabeta. Unele surse sunt convinse că Harry va spune detalii despre Charles și fratele William, potrivit The Sun.

Prințul Harry a devenit o povară pentru Casa Regală. Parlamentul cere să fie demis imediat din funcția de consilier de stat
Sursa: Wikimedia.org

Prințul Harry a umilit familia regală

Biograful regal Tom Bower și-a lansat cea mai nouă carte a sa, Răzbunare: Răzbunare: Meghan, Harry și războiul din casa Windsor, după ce au fost publicate mai multe fragmente șocante. El a povestit că prințul Harry a făcut mai multe acțiuni care au enervat la culme Familia Regală.

Potrivit apropiaților familiei regale, relația Prințului Harry cu familia, în special cu fratele său, Prințul William, s-a distrus în perioada în care s-a căsătorit cu Meghan Markle . Ducele de Cambridge l-ar fi avertizat pe fratele său să ia lucrurile încet cu actrița americană, dar acesta nu a ținut cont de nimic.

În noua sa carte, Tom Bower a precizat că Harry a rupt relațiile cu vechii prieteni și s-a distanțat și mai mult de familia sa, schimbându-și numărul de telefon mobil pentru a o „mulțumi” pe Meghan Markle. „Pentru a o mulțumi, Harry s-a despărțit de vechii săi prieteni. Își schimbase chiar și numărul de telefon, fără să-i spună familiei sale”.