Evenimentul Zilei > Monden > Melania Trump, reacţie fulminantă: „O groapă de gunoi. Nu pun piciorul  în WC…”
Melania Trump, reacţie fulminantă: „O groapă de gunoi. Nu pun piciorul  în WC…”

Melania Trump, reacţie fulminantă: „O groapă de gunoi. Nu pun piciorul  în WC…”

Melania Trump a refuzat să se mute la Casa Albă până când WC-ul din apartamentul prezidenţial pe care l-a folosit  familia Obam a fost smuls deoarece era „ponosit”.

Melania Trump a fost şocată când a văzut toaleta din apartamentul unde avea să locuiască alături de Donald Trumpm iar reacţia sa a fost incredibilă numind WC-ul „O groapă de gunoi. Nu pun piciorul”.

„Este un depozit de deșeuri”, asta ar fi spus Melaniei Trump odată ce a văzut personal baia de la Casa Albă  folosită de familia Obama.

Potrivit Deep Throat, soţia lui Donald Trump „a refuzat să se mute la Washington DC până când Casa Albă a fost complet reproiectată și renovată”.

Melania a aruncat o privire la dormitorul și baia ei, cerând imediat un duș nou și o toaletă nouă

Nu era dispusă să folosească aceeași baie după Obama sau oricine altcineva, n-ar fi contat chiar dacă ar fi fost după Regina Angliei”. Pentru aceasta, Melania a dorit ca toate camerele apartamentului prezidențial somptuos să fie revopsite și redecorate, făcându-l practic nou. Este soția președintelui și nu se aștepta să fie nevoită să se mulțumească cu lucruri second-hand, a spus autorul cărţii.

Totul  va fi dezvăluit într-o nouă carte intitulată „Melania și cu mine: ascensiunea și căderea prieteniei mele cu prima doamnă”, scrisă de fostul ei consilier Stephanie Winston Wolkoff, care va fi lansată săptămâna  viitoare.

Acesta a raportat că Melania, în calitate de „soția președintelui”, a impus ca totul să fie redecorat, cu mobilier nou instalat. Melania a spus că „totul era vechi și ponosit” și că era mai deranjată de decor decât de „acuzațiile despre presupusa infidelitate a soțului ei”.

Alte dezvăluiri din carte spun că Melania a mormăit că Ivanka, fiica lui Trump, nu și-a arătat respectul fată de ea ca primă doamnă, a încercat constant să-i fure lumina reflectoarelor și s-a comportat de parcă ar fi jucat din nou pe The Apprentice, a dezvăluit Daily Mail.

Reporterul media Yashar Ali a dezvăluit luni că Wolkoff are casete despre Melania făcând observații disprețuitoare despre Donald Trump și copiii săi.

O sursă  a dezvăluit că neînţelegerile dintre Melania şi Ivanka au început atunci când Trump a fost ales președinte. Acesta a spus: „Melania s-a plâns că Ivanka se întrecea în permanenţă cu ea…  să-i atragă atenția tatălui său, de parcă ar ști mai bine și ar fi mai capabilă să fie prima doamnă.

„Melania s-a pronunțat împotriva neîncetatei nevoi a Ivankăi de a se implica aproape în toate lucrurile de la Casa Albă, chiar dacă nu o priveau. Găsea întotdeauna o modalitate de a se amesteca în aşa fel încât să-și facă auzită ideea…

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: