Evenimentul Zilei > Monden > Melania şi Donald Trump rămân împreună, în ciuda speculațiilor că divorțează
Melania şi Donald Trump rămân împreună, în ciuda speculațiilor că divorțează

Melania şi Donald Trump rămân împreună, în ciuda speculațiilor că divorțează

Melania şi Donald Trump rămân împreună deşi s-a lansat zvonul că vor divorţa după părăsirea Casei Albe. Totul rămâne la nivel de bârfă, cei doi nu au motive de divorţ spre disperarea rivalilor din politică.
Melania şi Donald Trump au părăsit Washingtonul săptămâna trecută. Înainte de plecare, au crescut speculațiile cu privire la faptul că cei doi vor divorța.
Zvonul a plecat de la un fosta asistentă a lui Trump, Omarosa Manigault Newman. Aceasta a declarat pentru Daily Mail: „Melania numără fiecare minut rămas la Casa Albă, apoi va divorța”.

O sursă apropiată cuplului a declarat că Melania va rămâne lângă soțul ei

Sursa a declarat ziarului că ei nu cred în lucrurile de tip „lovey-dovey”. Deloc. Adică foarte afectuos, romantic, mai ales excesiv.

Mai mult, vineri, Melania și Donald Trump au avut cea de-a 16-a aniversare de la căsătorie. Iar ziua şi-au sărăbătorit-o cu prietenii.

Couri Hay, publicist şi apropiat al cuplului, a declarat pentru The Times că ar fi „șocat” dacă Melania ar divorța de soțul ei. „Probabilitatea este de 99,99% să rămână împreună. Aș fi cu adevărat șocant dacă Melania ar divorța de soțul ei. Ea crescut într-o ţară comunistă.
Când s-a căsătorit, și-a dorit stabilitate romantică, stabilitate financiară și, prin aceasta, tot ceea ce rămâne în picioare este căsătoria”.

Un alt zvon: În timpul petrecut la Casa Albă, Melania și Donald ar fi dormit în dormitoare separate

Melanai a dorit doar să „meargă acasă” dup ce mandatul lui Trump a luat sfârșit, au susținut sursele. Melania „nu este tristă că a plecat de la Casa Albă”.

O sursă a declarat pentru CNN: „Donald Trump a dormit în propriul său dormitor”. Şi dacă ar fi aşa, care ar fi problema! Se ştia că Trump avea obiceiul să stea noaptea pentru a citit presa. Mai mult, pentru a posta pe social media.
Iar dovada clară că Melania a fost fericită că pleacă de la Casa Albă a fost acel zâmbet permanent de pe chipul său. Niciodată n-a mai fost văzută atât de senină şi încântată că pleacă spre casa lor din Florida.

Melania și-a înlocuit „încruntările” cu zâmbete

Melania a strălucit în ziua respectivă. S-au ţinut de mâna permanent în timp ce plecau din Washington spre Florida. Iar Trump și-a descris public soția ca fiind „o femeie cu un mare har, frumusețe și demnitate” în timpul discursului de rămas bun. Spre necazul duşmanilor săi din politică care-i vedeau pe cei doi despărţiţi…fără să le ştie viaţa de dincolo de ziduri.

Melania Trump a adăugat: „Să fiu Prima Ta Doamnă a fost cea mai mare onoare. Mulțumesc pentru dragoste și sprijin”.

„Veți fi în gândurile și rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile și Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă națiune”, a mai spus Melania în mesajul de adio din calitatea de Prima Doamnă a SUA.