Melania și Donald Trump aniversează 16 ani de căsătorie! Cum au petrecut. FOTO

Melania și Donald Trump aniversează 16 ani de căsătorie! Cum au petrecut. FOTO

Donald Trump şi-a sărbătorit cea de-a 16-a aniversare de la nuntă în timp ce a aflat că, luni, se va confrunta cu un proces de destituire în Senat.

Donald Trump a petrecut o parte din aniversarea sa luând masa cu prietenii. Aceştia au luat masa la Trump International Golf Club din West Palm Beach, Florida.

„Vom face ceva, dar nu acum”, a spus Donald Trump pentru Washington Examiner. Trump a stat la o masă obișnuită din sala clubului.  El a fost văzut joi jucând golf la club, care este la doar câteva minute de proprietatea Mar-a-Lago. Nu se ştie dacă a fost prezentă şi Melania Trump.

Donald Trump şi Melania  aniversează 16 ani de căsătorie în plin scandal

Donald Trump s-a prezentat la club la scurt timp după ce a fost anunțat că Nancy Pelosi va trimite luni rechizitoriul la Senat. Apoi, e posibil să se confrunte cu un proces. În cazul în care va fi condamnat, i se poate interzice să mai ocupe vreo funcţie în stat. Şi nici să mai candideze la preşedinţia SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Domnul Trump, pe atunci în vârstă de 58 de ani, și modelul sloven atunci în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Evenimentul a avut loc la Biserica Episcopală din Palm Beach, Florida.

Cum arătau Melania și Trump la nuntă

Recepția de nuntă a fost organizată în sala de bal de 17.000 de metri pătrați de la Mar-a-Lago

Pe lista de invitați: Simon Cowell, Katie Couric, Barbara Walters. Joan Rivers, Heidi Klum,Tony Bennett, Kelly Ripa, Regis Philbin și Kathy Gifford.

Bill Joel a interpretat hitul său Just the Way You Are special pentru ei. Christian Dior a creat rochia Melaniei Trump. Designul a aparţinut lui John Galliano (foto).

Domnul Trump, care acum are 74 de ani, a fost căsătorit anterior cu Ivana Trump din 1977 până în 1992. Cu Marla Maples din 1993 până în 1999.

El și Melania s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere în 1998 și au un singur fiu, Barron, care are 14 ani.

Donald Trump are alți patru copii din căsătoriile sale anterioare. Pe Donald Trump Jr, 43 de ani, Ivanka Trump, 39 de ani, Eric Trump, 37, și Tiffany Trump, 27 de ani.

Tiffany Trump și-a anunțat logodnă cu Michael Boulos în ultima zi a tatălui său la Casa Albă. Mai multe detalii puteţi citi pe retetesivedete.