Evenimentul Zilei > Monden > Melania Trump a pus America pe jar! Unde şi de ce se ascunde Prima Doamnă
Melania Trump a pus America pe jar! Unde şi de ce se ascunde Prima Doamnă

Melania Trump a pus America pe jar! Unde şi de ce se ascunde Prima Doamnă

Melania Trump și-a petrecut ultimele săptămâni la Casa Albă, într-o discreţie totală. Apropiații spun că se confruntă cu deciziile lui Donald Trump care, aşa cum se ştie, nu-i prea sunt pe plac.
Melania Trump, dar şi Ivanka Trump, evită lumina reflectoarelor după cele întâmplate la Capitol Hill. Ceea ce se ştie oficial până în prezent este că Melania Trump nu a înființat un birou pentru continuarea activităţilor sale post-Casa Albă.
O sursă din interior a declarat că a refuzat să ajute la integrarea primei doamne Jill Biden. Nici nu şi-au vorbit încă. Iar alte voci spun că inventariază obiectele care trebuie împachetate şi mutate la Mar-a-Lago.


Şi totuşi, unde este Melania Trump?

Prima Doamnă a fost neobișnuit de tăcută în ultima perioadă, în timp ce soțul ei, președintele Donald Trump, a trecut prin cele mai dramatice evenimente din cariera sa politică.
„Nu a existat niciodată o primă doamnă la fel de încăpățânată și sfidătoare ca Melania Trump”, spunea Kate Andersen Brower. Este autoarea cărții „First Women: The Grace and Power of America’s Modern First Ladies”.
„Cred că sapă. Cred că a canalizat furia soțului ei. Nu este interesată să joace rolul tradițional al unei prime doamne care, în perioade de criză, încearcă să unească și să calmeze țara”, a spus aceasta.
Comoditatea Melaniei Trump în a împacheta și a fi gata de plecare semnalează, de asemenea, dorința ei de a încheia cu Washingtonul. Şi asta cât mai repede.
„Melania Trump nu este tristă că pleacă”, a spus un oficial de la Casa Albă, contrar cu starea de spirit a lui Donald Trump.

CNN a transmis că „se păstrează pentru sine”

Melania Trump, potrivit unor surse, nu se angajează în sesiuni de strategie cu alți membri ai familiei sau cu înalți oficiali ai administrației.
Nu este încă sigur ce va încerca să facă prima doamnă după încheierea timpului soțului ei în funcție. Dar mulți speculează că cei doi nu vor mai rămâne împreună. Sunt doar speculaţii alimentate de presa aservită democraţilor. Mai multe despre dispariţia Melaniei Trump, puteţi citi pe retetesivedete.