Ivanka, care a participat la summit-ul global alături de tatăl ei, Donald Trump, a purtat o fustă florală de 2.130 de dolari de la Prada cu decorațiuni florale în 3-D. A  asortat fusta scumpă cu o cămasă de mătase albastră mulată perfect peste sâni şi o pereche de pantofi stiletto simpli negri.

Unii spun că Ivanka Trump a fost prinsă în off-side. Puritanilor internetului nu le-a plăcut aspectul sexy afişat de fiica preşedintelui Statelor Unite în timpul desfăşurării adunării generale a Naţiunilor Unite. Iar alţii spun că apariţia a fost o încântare.

După părerea aproape unanimă, Ivanka Trump nu purta sutien, iar cămaşa bleu ciel nu reuşea să ascundă explozivele forme ale ”first daughter” americană.

Majoritatea comentatorilor de pe Twitter, spun că Ivanka Trump este de neiertat pentru stilul abordat. Pentru a fi iertată, a doua zi s-a prezentat cu o jachetă albă mult mai sobră, însusindu-şi, probabil, criticile pe care le-a primit. Mai mult, fiica preferată a preşedintelui SUA  are o nouă tunsoare “bob” elegantă cu părul de un blond strălucitor până la umeri.