Donald Trump sparge Partidul Republican

Donald Trump sparge Partidul Republican

Donald Trump ar putea lansa în curând un partid politic, Partidul Patrioților, care i-ar putea diviza pe republicani până în 2024.

Donald Trump sparge Partidul Republican. Cu propria formațiune politică. Patriot Party, Partidul Patrioților.

Această nouă formațiune politică i-ar putea diviza pe republicani, a avertizat un fost diplomat american. Este vorba de Coleen Grafii, fost adjunct în departamentul de Stat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Coleen Graffy a declarat că partizanii duri ai lui Trump și adepții mișcării complotiste  QAnon vor migra din Partidul Republican către Partidul Patrioților.

Adepții QAnon spun că numai Donald Trump poate salva SUA de „statul profund” și de conspirația elitelor mondiale, scrie Express.

Coleen Graffy a estimat că această potențială migrare ar fi un lucru bun. Pentru că le-ar permite republicanilor un restart și să se distanțeze de înfrângerea electorală a lui Donald Trump.

Partidul Patrioților, o problemă pentru Partidul Republican

Ea a adăugat a adăugat că ar fi fericită dacă „cultul lui Trump” se va îndepărta de republicani. Pentru că, în opinia ei, nu are nimic de-a face cu „caracterul sau calitățile” Partidului Republican.

Vorbind la postul londonez LBC, Graffy a spus că Partidul Patrioților va fi o problemă pentru republicani, care vor fi astfel mereu divizați.

„Din perspectiva republicanilor cărora le pasă că Partidul Republican este un partid cu valori și caracter”.

„Cred că va exista mult sprijin pentru ideea că acești republicani, care au un cult al lui Trump și sunt teoreticieni ai conspirației, QAnon, vor fi separați în acest Partid al Patrioților. Acesta ar fi de fapt un lucru pozitiv”.

„În acest moment, Partidul Republican încearcă să afle cum să o ia de la capăt”.

„Și fie trebuie spus că acest grup face parte din Partidul Republican. „Ceea ce merge împotriva a tot ceea ce credeam eu, ca republican de-o viață. Pentru că nu au nimic de-a face cu calitățile și caracterele Partidului Republican pe care le știam”.