Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghxit. Meghan şi Harry pun la cale cel mai mare boom financiar din lume
Meghxit. Meghan şi Harry pun la cale cel mai mare boom financiar din lume

Meghxit. Meghan şi Harry pun la cale cel mai mare boom financiar din lume

Harry și Meghan Markle ar putea deveni cuplul cu cele mai mari câștiguri din lume. Iar întrebarea care se pune la această oră este: cum vor face banii?

Experții spun că ducii de Sussex ar avea deja averi care se întind până la un miliard de dolari şi că ar putea deveni cuplul cu cele mai mari câştiguri din lume. Aşa că, planul lor nu este doar un moft, sunt calcule pragmatice şi asta arată încă o dată că Meghan e o femeie extrem de inteligentă şi puternică care nu se dă la o parte atunci când vine vorba de provocări.

Averea lui Harry

Chiar dacă renunţă la nişte drepturi regale Meghan şi Harry rămân superstaruri la nivel internațional. Din start vor putea percepe taxe doar pentru prezenţa la diverse evenimente. Pot deveni ambasadori pentru giganţii tehnologici precum Google sau Apple, ar putea câștiga câteva cu zeci de milioane pe an numai de aici.

Mai mult, Harry și William deţin o parte din moșia Ducatului din Cornwall care anul trecut a ajuns la 4,9 milioane de lire sterline. Alte surse de venit includ moștenirea lui Harry de la mama sa prințesa Diana. În testamentul ei, a lăsat 21 de milioane de lire sterline celor doi fii. Iar în toţi aceşti ani fondul a fost supravegheat de președintele Coutts Bank… fond care a crescut semnificativ.

Ducele de Sussex a primit, de asemenea, aproximativ 7 milioane de lire sterline de la regina mamă, care în 1994 a pus două treimi din averea sa de 70 de milioane de lire sterline într-un fond de încredere pentru strănepoții săi. De-a lungul celor zece ani în armată, Harry a fost plătit cu 450.000 de lire sterline. În general, valoarea netă a fost estimată la aproximativ 30 milioane de lire sterline.

Averea lui Meghan

Averea soției sale a fost estimată la 4 milioane de lire sterline. Cele mai mari câștiguri ale sale – înainte de a deveni soţia lui Harry- au fost din rolul ei în drama TV Suits (Costume), care i-a plătit 2 milioane de lire sterline pe parcursul a șapte ani. Ea a mai făcut bani din diverse alte activităţi -aproximativ 60.000 de lire sterline pe an – cu blogul de stil, The Tig.  Meghan mai deține o proprietate în Toronto şi una în Florida. Însă toate acestea ar putea fi nimic în comparație cu oportunitățile la nivel global care urmează.

Ce spun experţii regali

Expertul regal Andy Barr a prezis că brandul „Sussex Royal” al cuplului poate ajunge rapid la o valoare de aproape jumătate de miliard de lire sterline”. El a adăugat: Pe măsură ce brandul pe care îl construiesc va avea o agendă globală, veniturile lor vor crește extrem de repede.

Expert în PR, James Henderson, care a sfătuit pe Madonna și Naomi Campbell, a declarat: „Meghan ar putea să-şi susțină produsele cosmetice având propriul său brand de frumusețe, ar putea să înceapă un canal TV în Statele Unite pentru a-și promova cauzele…posibilitățile sunt nesfârșite. Meghan este o femeie frumoasă, talentată și plină de idei. Taxele pe apariție ar putea fi cu ușurință 100.000 de dolari doar pentru participarea la un eveniment„. Şi aici dă un exemplu concret: Familia Kardashian este cu cele mai mari câștiguri din lume, estimate la o  valoare netă de 1 miliard de dolari.  Iar Harry și Meghan și-au înregistrat deja brandul Sussex Royal pe mai mult de 100 de articole, inclusiv creioane, șosete, semne de carte, presă, haine, produse personalizate etc.

Având în vedere ambițiile lor filantropice, cuplul poate decide să calce pe urmele foștilor președinți americani

Barack și Michelle Obama au pus bazele unei fundații caritabile și au produs documentare pentru a-și promova cauzele, iar orice apariţie în public le aduce venituri substanţiale. Apoi, vin cărțile de succes și ofertele TV. Să nu uităm că Michelle Obama a publicat cartea de memorii devenind cea mai bine vândută din lume.

Harry și Meghan au o mulțime de prieteni faimoși, care îi pot ajuta să treacă uşor la noile vieți și să câștige bani pe parcurs. Anul trecut, Meghan a invitat-o ​​în secret pe Hillary Clinton la Frogmore Cottage. Iar Oprah Winfrey a făcut echipă cu Harry pentru  o serie de documentare.

Dacă Harry și Meghan ar alege să-şi scrie memoriile despre vieţile lor, ar începe un război spectaculos de licitație între edituri care ar da oricât să parafeze contractul cu ei. Câştigurile din vânzări ar fi imense. Cine n-ar dori să afle mai multe despre viaţa lor, mai ales despre cea a lui Harry?

Şi încă un aspect important, Meghan şi Harry sunt activiști înfocaţi, deci le va fi extrem de uşor să aibă acces la televiziuni pentru a sensibiliza oamenii despre cauzele lor. De asemenea, ar putea câștiga bani mulţi ţinând discursuri publice. Cum procedează Obama, Bill Clinton, George W Bush și Tony Blair… care primesc sume cu șase cifre.

Jeff Jacobson, expert în publicitate a prezis că ducesa de Sussex ar putea primi cel puțin 100.000 de dolari (75.000 de lire sterline) pe o apariție publică, în timp ce Harry până la 500.000 de dolari (382.000 de lire sterline). Rămân însă costurile majore pentru protecţia cuplului care atinge suma de peste 1 milion de lire sterline pe an, deocamdată finanțate de contribuabilii britanici. Să vedem ce se va întâmpla de acum încolo şi cine va plăti suma imensă pentru paza lor, notează Daily Mail

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: