Evenimentul Zilei > Monden > Meghan taie în carne vie. Nu ţine cont de prieteni, familie. Cine i se opune…
Meghan taie în carne vie. Nu ţine cont de prieteni, familie. Cine i se opune…

Meghan taie în carne vie. Nu ţine cont de prieteni, familie. Cine i se opune…

Ducesa are o istorie cu privire la excluderea prietenilor și a familiei din viața ei, printre care propriul tată, Thomas Markle, fraţii Samantha și Thomas Jr, fostul soț Trevor Engleson și prietenul cel mai bun, Ninaki Priddy.

Apoi, putem continua cu excluderea din viaţa ei a Familiei Regale britanice şi mai nou a celei mai bune prietene Jessica Mulroney.

„Devastată” Jessica Mulroney o sună permanent pe  cea mai bună prietenă a sa Meghan Markle, dar  niciun rezultat. Pentru că Ducesa a tăiat legăturile cu cea mai bună prietenă a ei, Jessica Mulroney, după ce a amenințat să-l dea în judecată pe influencerul afro-american  Sasha Exeter după o serie de mesaje între ei.

Meghan taie în carne vie când vine vorba de rasă

Surse au spus că Jessica, în vârstă de 40 de ani, a fost tăiată de pe lista de prieteni de către ducesa de Sussex , 38 de ani și a fost avertizată că este puțin probabil să mai fie readmisă în cercul său.

Un insider a spus: „Jessica a sunat-o pe Meghan non-stop…a sunat și prieteni ccomuni pentru a încerca să salveze prietenia. „Ea este devastată că Meghan și-a întors spatele într-un moment în care are nevoie de ea. Dar prietenii comuni  i-au spus să nu se aștepte să primească vreun semn de la Meghan  pentru că atunci când taie pe cineva, a făcut-o pentru totdeauna.

De unde s-a produs ruptura

Exeter a susținut că Mulroney i-a trimis un șir de mesaje abuzive și a amenințat să-i strice cariera după ce a jignit una dintre postările lui în care a solicitat persoanelor de pe social media să vorbească despre Black Lives Matter.

Acest scandal i-a adus lui Jessica Mulroney anularea emisiunii de televiziune „I Do Redo” precum și la pierderea rubricii ei de modă de la Good Morning America.

Meghan, care este în prezent retrasă în conacul  Tyler Perry cu prințul Harry, în vârstă de 35 de ani şi Archie… nu a vorbit cu Mulroney de când scandalul a fost făcut public.

Prietenii au spus că Mulroney este distrusă  și se gândește să scrie o carte despre Meghan „pentru că nu are nimic de pierdut”

Se spune că Meghan și Harry vor să-și folosească noua viață pentru a vorbi mai mult despre rasă, ambii participând la o campanie de boicotare a gigantului de socializare Facebook pe tema – discursului de ură – în timp ce la începutul acestei săptămâni, Harry a folosit un apel Zoom cu liderii tinerilor din Commonwealth pentru cere să se treacă peste nedreptățile rasiale din trecut.

Observațiile sale au fost distribuite şi a fost acuzat că prinţul confunda comunitatea voluntară cu Imperiul Britanic. El a fost, de asemenea, criticat pentru faptul că a ignorat propria istorie a comportamentului insensibil rasial, informează Daily Mail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: