Evenimentul Zilei > International > Meghan, ducesa de Sussex, a GĂTIT în bucătăria comunitară Hubb din moscheea Al Manaar cu legături de TERORISM
Meghan, ducesa de Sussex, a GĂTIT în bucătăria comunitară Hubb din moscheea Al Manaar cu legături de TERORISM

Meghan, ducesa de Sussex, a GĂTIT în bucătăria comunitară Hubb din moscheea Al Manaar cu legături de TERORISM

Potrivit Telegraph, bucătăria comunitară susținută de ducesa de Sussex este adăpostită într-o moschee care are legături cu persoane acuzate de acte teroriste și conduse de un imam care spune că fetele care ascultă muzica riscă să devină striptease.

Meghan a vizitat Centrul Cultural al Patrimoniului Cultural Musulman din Al Manaar,  pentru a strânge fonduri în cadrul proiectului "Hubb Community Kitchen" cu scopul de a ajuta victimele de la Turnul Grenfell. Presa a mai scris despre  vizitele secrete ale ducesei de la Sussex la  moscheea din Westbourne Grove, care a găzduit, de asemenea, pe prinții William și Harry, Theresa May și Jeremy Corbyn în ultimele luni.

Bucătăria comunitară susținută de  Meghan este în interiorul moscheii "care are legături cu 19 suspecți de terorism, inclusiv Jihadi John"

Centrul pentru patrimoniul cultural musulman al Al Manaar a fost ales de către  Markle pentru a strânge bani în folosul celor care au avut de suferit în urma incendiului din Turnul Grenfell. Această moschee are totuși legături cu 19 extremiști islamici, printre care Jihadi John. 

Există un total de 19 suspecții legaţi de terorismul islamic extrem. Aceste alegeri par a fi în conflict cu opiniile feministe ale lui Meghan pentru care a militat în trecut, iar în 2015 a participat la o campanie ONU în sprijinul femeilor.
Meghan a venit  la moschee, a îmbrăcat un șorț și a ajutat la pregătirea unui vas mare de legume prăjite, alături de un prieten al ei, bucătarul-șef Clare Smyth, titrează Telegraph.