Evenimentul Zilei > International > Meghan și Harry îi dau șah-mat reginei. Asul din mânecă le va aduce milioane de euro
Meghan și Harry îi dau șah-mat reginei. Asul din mânecă le va aduce milioane de euro

Meghan și Harry îi dau șah-mat reginei. Asul din mânecă le va aduce milioane de euro

Meghan și Harry vor continua să obțină sume exorbitante de bani datorită influenței pe care o au la nivel global, cu toate că regina le-a interzis să folosească brand-ul Sussex Royal, pe care aceștia l-au creat înainte de a anunța „divorțul” de Familia Regală.

Cu toate că Harry și Meghan au investit sute de mii de lire pentru marca Sussex Royal, regina Elisabeta a II-a le-a interzis celor doi să folosească acest brand.

Deși nu mai pot folosi „eticheta” Sussex Royal ca sursă de venit, Richard Fitzwilliams, expert în monarhia Marii Britanii, susține că decizia familiei regale nu va reprezenta o problemă pentru cei doi. Dat fiind faptul că Harry și Meghan au o mulțime de contacte în lumea celebrităților, se vor bucura de un succes răsunător.

În ultima jumătate de an, cei doi duci au făcut tot posibilul pentru a lansa brandul Sussex Royal, mutare ce avea să le ofere acestora independența financiară.

După lungi discuții și negocieri, Familia Regală a decis că cei doi nu mai pot utiliza brandul „Sussex Royal”, pentru crearea căruia au investit deja foarte mulți bani, scrie TheSun.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: