Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, apariție de senzație în Beverly Hills
Meghan și Harry, apariție de senzație în Beverly Hills

Meghan și Harry, apariție de senzație în Beverly Hills

Cu câteva zile înainte de primul lor Crăciun ca rezidenți oficiali ai statului California, Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți pe stradă, într-o apariție publică rară, ținând cont de faptul că cei doi sunt destul de discreți când vine vorba de viața personală.

După ce în septembrie cuplul regal a anunțat că a semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma Netflix, recent cei doi au venit cu o altă veste bună pentru fani. Harry și Meghan au anunțat astfel că au semnat un contract cu platforma de muzică Spotify, în cadrul căreia este de așteptat să aibă un Podcast (n.r. emisiune radio pe diverse teme, pe internet).

Nu toate veștile au fost bune, căci Meghan și-a întristat fanii recent când a mărturisit public că a suferit o pierdere de sarcină în Iulie anul acesta. Actrița în vârstă de 39 de ani a mărturisit că pierderea unui copil “înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”.

Harry și Meghan se pare însă că se bucură acum de venirea sărbătorilor împreună, ca o familie. Conform surselor, aceștia sunt entuziasmați să-și decoreze casa de Crăciun, iar în mijlocul pregătirilor au fost văzuți într-o postură inedită, o apariție publică rară pe străzile din Beverly Hills.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.