Evenimentul Zilei > Monden > Meghan nu poate obține pașaport britanic. Încă o palmă!
Meghan nu poate obține pașaport britanic. Încă o palmă!

Meghan nu poate obține pașaport britanic. Încă o palmă!

Meghan nu poate obține pașaport britanic., Soția Prințului Harry și-a pierdut oficial dreptul de a mai spolicita cetățenia britanică.

Meghan nu poate obține pașaport britanic. Ducesa de Sussex a intenționat să devină cetățean britanic după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Evenimentul a avut loc în mai 2018. La momentul respectiv, reprezentanții palatului Kensington confirmau că actrița intenșionează să ceară cetățenia. Cel puțin asta anunța secretarul pentru comunicare al prințului Harry, Jason Knauf. El declara, în decembrie 2017,  că Meghan va „respecta în permanență cerințele de imigrație”. „Pot, de asemenea, să spun că intenționează să devină cetățeană a Marii Britanii și va trece prin acest proces, despre care unii dintre voi știu că durează câțiva ani”.

Meghan nu poate obține pașaport britanic

Megxit și șanselor de a obține pașaport britanic..

Cu toată înrudirea cu familia regală, Meghan Markle ar fi trebuit să respecte legile țării. Acestea impun oricărui solicitant de cetățenie să locuiască în Marea Britanie cel puțin trei ani înainte de a solicita cetățenia .


Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”

Potrivitcu regulilpr Ministerului de Interne, Meghan, care s-a mutat prima dată la Londra în noiembrie 2017, ar fi putut depune cererea de cetățenie trei ani mai târziu.

De asemenea, Meghan era obligată să-și limiteze numărul de zile petrecute în afara Regatului Unit la mai puțin de 270 – lucru pe care, de asemenea, nu l-a făcut.

Meghan nu poate obține pașaport britanic.

Megxit, drept urmare, scrie ziarul britanic Daily Mail  pare să fi pus capăt, cel puțin deocamdată, oricărei încercări a actriței americane de a obține un pașaport al Regatului Unit. Mai mult, orice aplicație viitoare presupune o mutare înapoi în Marea Britanie.

Ghidul Home Office Naturalization Booklet detaliază  condițiile pe care trebuie să le îndeplinească soțul strain penttru a obține pașaportul britanic.

Care e procedura?

„Cerințele legale pe care ar trebui să le îndeplinești înainte de a depune cererea sunt: să ai 18 ani sau mai mult când depui cererea, să fii căsătorit sau partenerul civil al unui cetățean britanic la data depunerii cererii, să locuiești în Marea Britanie cu cel puțin 3 ani înainte de a aplica, să ai capăacitatea intelectuală de a înțelege pasul pe care îl faci, să comunici în engleză (sau galeză sau gaelică scoțiană) într-un grad acceptabil, să ai cunoștințe suficiente despre viața din Marea Britanie”, precizează broșura.


Vom trăi sute de ani? Savanții sunt la un pas de a obține rezultate fabuloase


Cererile sunt respinse  deoarece solicitanții  nu pot îndeplini cerințele . Trebuie să fie prezenți fizic în Marea Britanie cu 3 ani înainte de primirea cererii.

De asemenea, „nu trebuie să pertreci  mai mult de 270 de zile în afara Regatului Unit în perioada de 3 ani înainte de a depune cererea.

„Nu trebuie să fi avut mai mult de 90 de zile în afara Regatului Unit în perioada de 12 luni înainte de a depune cererea.”

Meghan a obținut „statutul de rezident permanent” în Marea Britanie înainte de a se căsători. Dacă ar fi respectat regulile, ducesa ar fi fost eligibilă în noiembrie pentru a depune documentele de naturalizare. Acestea putea fi înaintate  centrului de procesare din Liverpool plătind o taxă de  1 643 lire sterline (2 212 dolari), scrie Daily Mail.

Continentul Atlantida a fost descoperit? Structuri gigantice, pe fundul mării

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: