Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle nu poate trăi fără un leac-minune! Harry o ştia înainte de căsătorie
Meghan Markle nu poate trăi fără un leac-minune! Harry o ştia înainte de căsătorie

Meghan Markle nu poate trăi fără un leac-minune! Harry o ştia înainte de căsătorie

Relaţia dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle aduce în prim-plan un nou secret din intimitatea cuplului.

Este vorba despre actriţa americană, care a recunoscut recent nu-i lipseau din bagaj șervețelele și spray-ul antibacteriene nici înainte de pandemia de coronavirus.

Totuşi, soția Prințului Harry mai poartă în geantă un produs miraculos pentru ea şi pe care îl consideră panaceul fără de care n-ar putea trăi.

Înainte să devină iubita Prințului Harry, Meghan Markle era foarte activă în zona de blogging şi era cunoscută pentru sfaturile legate de frumuseţe şi stil.

La vremea respectivă, Ducesa de Sussex povestea pentru publicația Allure că poartă mereu în geantă o sticluță cu ulei esențial de arbore de ceai.

„Singurul lucru fără de care nu pot trăi atunci când călătoresc este o sticluță mică de ulei de arbore de ceai.

Nu este cel mai strălucitor lucru, dar dacă te tai, dacă te mușcă un țânțar sau ai o mică erupție, acesta este micul meu leac universal.

Este ieftin, ușor de purtat în geantă și îl iau mereu după mine”, transmitea Meghan celor care o urmăreau atunci şi care cu siguranţă că i-au rămas fani şi în prezent.

Uleiul din arbore de ceai este un ulei esential obtinut din frunzele arborelui de ceai şi are un miros pătrunzător și inconfundabil.

Proprietățile deosebite ale uleiului l-au făcut cunoscut în toată lumea. El are proprietăți antibacteriene și antiseptice ce ajută la purificarea tenului.

De asemenea, este eficient în tratarea problemelor pielii, cum ar fi acneea și mătreața, dar este util și în cazul mușcăturilor de insecte.

Mai mult, uleiul din arbore de ceai este eficient și în infecțiile minore. Beneficiile măștilor de față cu ulei de arbore de ceai sunt foarte cunoscute.

Acesta este folosit inclusiv în șampoane, dar și în aromaterapie, în combinație cu alte uleiuri esențiale, ca rozmarinul, lavanda și eucaliptul.

Produsul are un preț rezonabil (n.r. – în jur de 15 lei), astfel că este accesibil oricui.

sursa: allure.com