În volumul care va fi publicat la 23 iulie se arată că „atitudinea ei belicoasă de la Hollywood” a intrat în contradicţie cu uzanţele regale.

Cei mai afectaţi din cauza acestei situaţii au fost membrii stafului regal, care aveau grijă ca Prinţului Harry şi soţiei sale americane să le fie îndeplinite toate dorinţele.

Din cauza acestei situaţii, relaţiile dintre actriţa în vârstă de 38 ani şi membrii stafului regal care doreau s-o ajute cu acomodarea la noua viaţă au devenit din ce în ce mai reci.

Pur şi simplu, Meghan nu se putea conforma unor reguli care dăinuie de generaţii în Familia Regală Britanică.

„Energia ei de pe coasta de Vest”, care a inclus plecări la 5 dimineața și „bombardamentele cu mesaje text”, a distras personalul regal.

„Meghan poate fi dificilă. Are standarde foarte ridicate și este obișnuită să lucreze într-un mediu hollywoodian. Cu toate acestea, există un grad diferit de respect în Casa Regală”, a spus o sursă pentru autorii cărţii.

Aşadar, de acum nu mai este niciun secret că actrița americană nu a reușit să se adapteze la protocolul regal tradițional din cadrul Familiei Regale și a „ars prea multe punţi”.

Se pare că Meghan a alergat în sprijinul organizațiilor de caritate, dar fără a lua în considerare detaliile patronajului ei.

Conform autorilor cărţii potrivit, ea nu se sinchisea deloc cu documentarea înaintea unui eveniment: „A fost prea grăbită, fără cercetări adecvate.”

Standardele exigente ale lui Meghan au dus la rulaj „remarcabil” al personalului, conform celor dezvăluite. Cinci angajaţi au renunțat la slujba lor şi s-au mutat la alte feţe regale.

O angajată care lucra în serviciul de securitate a renunţat la postul ei fiind exasperată că Meghan Markle nu o asculta când o sfătuia să evite să intre în mulţime.

În septembrie 2019, Prinţul Harry și Meghan Markle au renunţat la ajutoarele de la palat și au angajat firma de PR Sunshine Sachs, care îi are clienți, printre alţii, pe Leonardo DiCaprio și Jennifer Lopez.

Howard a spus despre această mișcare: „Sursele mi-au spus că, până la acel moment, Meghan a ars prea multe punţi.

Palatul este condus de o ierarhie formată din consilieri, asistenți și equerries (ofițeri ai gospodăriei regale britanice care asistă membrii Familiei Regale), care dețin puterea reală.

Odată ce Meghan s-a îndepărtat de acele legături, nu a mai existat nicio cale de întoarcere.”

Sursa: Daily Mail