Viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle continuă să intereseze și după plecarea acestora din Marea Britanie. Ba mai mult, în ultima vreme se tot vorbește de un posibil divorț al celor doi.

Majoritatea nu mai vede separarea celor doi o absurditate sau o exagerare mass-media, ci o certitudine a viitorului apropiat.

Surse din media spun că în cazul în care Meghan divorțează de Harru, ea ar putea câștiga aproximativ 100 de milioane de dolari.

Simon Huck, proprietarul Command Entertainment Group, care se pare că este compania care ar putea să o ajute pe dusesa de Sussex să câștige o astfel de sumă, ca rezultat al încheierii unor contracte, ar fi primit deja oferte impresionante pentru fosta actriță și se pare că nu e vorba „nici de reclame tradițonale și nici de parfumuri”.

Internauții au ajuns la o singură concluzie în urma tuturor zvonurilor: Meghan Markle și Harry nu vor mai rămâne mult timp împreună.

„Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”, a scris un internaut, potrivit Cancan.