Desigur, pentru a nu se expune la riscul infectării cu noul coronavirus aceștia au respectat măsurile de distanțare socială și au purtat echipamentele de protecție.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, l-au dus pe Archie o vadă pe mama lui Meghan, o fostă asistentă socială în vârstă de 63 de ani, în Los Angeles, cu ocazia zilei mamei, scrie TheSun.

Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc într-un conac din Beverly Hills, în valoare de 18 milioane de dolari şi deținut de magnatul media Tyler Perry.

Surse apropiate anturajului susțin că Meghan, Harry și Doria au fost extrem de atenți la măsurile de distanțare socială atunci când au petrecut ziua mamei împreună, pe data de 10 martie.

Mama lui Meghan vizitează constant și în Los Angeles, unde merge la o biserica non-confesională situată în suburbia orașului.

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan Markle și prințul Harry au petrecut două zile livrând mâncare persoanelor cu probleme critice în LA dorind ca soțul ei să vadă orașul „prin ochii filantropiei”.

Foștii duci de Sussex, care s-au mutat în oraș luna trecută, au oferit voluntariat organizaţiei de caritate Angel Food, un non-profit care gătește și livrează mese persoanelor cu boli critice, care prezintă un risc mai mare pe fondul COVID-ului.