După cum relatează Daily Mail, scriitoarea Emily Griffin, ar fi acuzat-o pe Meghan că este „o mamă rea şi prefăcută”. Acuzaţia ar fi venit după publicarea videoului cu micuţul Archie.

Iată cuvintele scriitoarei de pe Instagram: „Archie e adorabil, dar filmarea parcă urlă: priviţi-mă, priviţi-mă! Am nevoie de atenţie fiindcă sunt o mamă iubitoare. Meghan este o glumă. M-am întristat văzând-o pe Meghan atât de nemulţumită de faptul că Archie n-a colaborat cu ea cum şi-ar fi dorit”.

Şi continuă:Este showul lui Meghan, de ce n-a filmat ea şi nu l-a lăsat pe Harry să citească? Nici n-a subliniat că Archie a zis: Tata. Printre altele, dacă vrei un statut privat al fiului tău, pui un video în care nu e îmbrăcat în pantalonaşi ?!”.

Emily Giffin a șters postarea, dar scriitoarea Kaitlin Menza a împărtășit capturi de ecran ale comentariilor sale pe Twitter, care au devenit virale.

Mulţi fani ai familiei regale s-au lansat împotriva afirmaţiilor scriitoarei pe care au numit-o „odioasă şi patetică”.

Griffin o mai criticase dur şi altă dată pe ducesa de Sussex. „Pot înţelege că anumite comentarii ale mele au apărut ca meschine şi au fost interpretate ca rasiale. Nu era în intenţia mea, dar înţeleg că intenţia şi impactul sunt două chestiuni diferite. Şi îmi displace cu adevărat”, a răspuns scriitoarea.