Meghan Markle a mărturisit că prietenii au sfătuit-o să nu se mărite cu prințul Harry pentru a nu fi „vânată” de mass-media.

În momentul în care jurnalistului postului ITV News a întrebat-o despre cum se simte legat de articolele tabloidelor la adresa sa, ducesa a recunoscut că adaptarea la viața regală a fost „grea”, precizând că nu era pregătită pentru „efectul” pe care l-a avut asupra publicațiilor.

„Mulțumesc că m-ați întrebat, pentru că nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt ok. (Răspunsul este că nu sunteți ok și că a fost o luptă?) Da”, a spus Meghan Markle.

„Este dificil. Nu cred că cineva ar putea înţelege asta, dar cu toată sinceritatea, nu am avut nici cea mai vagă idee, lucru care probabil pare greu de crezut… dar când mi-am cunoscut viitorul soţ, prietenii mei erau foarte fericiţi pentru că eu eram foarte fericită, dar amicii mei britanici mi-au spus: „Suntem siguri că e un tip minunat, dar ar fi mai bine să renunţi căci tabloidele britanice îţi vor distruge viaţa”, a aspus Meghan.

„Cu toată sinceritatea, i-am spus de mult timp lui H – aşa îl alint eu – că nu e suficient doar să supravieţuieşti unui lucru, nu ăsta este scopul vieţii. Trebuie să-ţi meargă bine”, a afirmat Meghan, întrebată cum face faţă presiunii mediatice.

„N-am crezut niciodată că va fi uşor, dar am crezut că va fi corect, iar cu acest aspect îmi este greu să mă împac, dar iau fiecare zi aşa cum vine”, a mai spus ducesa de Sussex.