Evenimentul Zilei > Monden > Meghan, în pericol! Tatăl ei a ameninţat-o. Declarații explozive
Meghan, în pericol! Tatăl ei a ameninţat-o. Declarații explozive

Meghan, în pericol! Tatăl ei a ameninţat-o. Declarații explozive

Din păcate, Meghan şi Harry nu pot avea linişte chiar dacă s-au retras în Canada. Dacă se întâmplă să nu fie hărţuiţi de tabloide, apare tatăl ducesei de Sussex şi o ameninţă.

Thomas Markle o amenință pe fiica sa că va da interviuri în fiecare lună până când va fi recunoscut de Meghan și de ginerele său, prințul Harry. Fără să ţină cont că el a pornit scandalul în tabloide făcând totul pentru bani. Cu alte cuvinte: ori îmi dai tu bani, ori apar în presă şi spun vrute şi nevrute despre tine… tot pe bani.

Ameninţarea

Deşi Thomas Markle a recunoscut că nevoia lui de a da interviuri va „cauza probleme” cu ducii de Susex, totuși, consideră că este singura șansă de a se împăca cu Meghan: „Dacă după acest interviu nu aud de la ei un semn, peste 30 de zile, iar voi ieşi în presă şi tot aşa… . Le dau 30 de zile pentru că este suficient timp pentru a se întoarce la mine”, a declarat acest tată care nu urmăreşte decât o situaţie materială mai bună. Chiar el se plângea că nu-i ajunge pensia de 5200 de dolari şi că nu i-a mai dat bani de multă vreme.

„Nu vreau să stau în liniște în sufrageria mea pentru tot restul vieții, așteptând să mă sune cineva sau să ia legătura cu mine”, a mai spus Thomas… deşi mai are doi copii din altă căsătorie, nu este chiar atât de singur.

Utilizatorii Twitter s-au dus pe platforma unde a fost publicat interviul pentru a-și exprima opiniile:

-„Așa că șantajăm oamenii în direct la TV acum, 30 de zile sau el va acorda un alt interviu”
– Pariez că Harry și Meghan nu se agită, a scris altcineva.
Un al treilea a scris: „Thomas Markle a spus că ceea ce fiica sa și Harry au decis să facă este jenant. Ar trebui să-i fie lui jenă că-şi atacă constant propriul copil”
-„Acest bărbat este viclean..el vrea doar bani”, un alt mesaj necruţător pentru Thomas.

Totul se învârte în jurul banilor

Spre finalul interviului tatăl lui Meghan a spus îi datorează bani. „O să mă apăr și îmi va plăti pentru asta. Nu-mi pasă”, a spus el pentru  Channel 5. „În acest moment, ei îmi sunt datori. Harry îmi datorează, Meghan îmi este datoare. Prin ceea ce am trecut, ar trebui să fiu răsplătit”. El a spus că Meghan i-a promis că întotdeauna „va avea grijă de mine” când va îmbătrâni.