Evenimentul Zilei > Monden > Meghan, apariţie de zile mari la Festivalul de muzică Mountbatten. Imagini în articol
Meghan, apariţie de zile mari la Festivalul de muzică Mountbatten. Imagini în articol

Meghan, apariţie de zile mari la Festivalul de muzică Mountbatten. Imagini în articol

Meghan a avut o apariţie de zile mari la festivalul de muzică. Rochia roşie lungă, pantofi stiletto roşii, plicul, de asemenea, roşu dintr-un material santinat au creat un look impecabil.

De departe a fost apariţia serii la eveniment. Meghan şi Harry, asortaţi, au fost cei mai admiraţi la Festivalul de Muzică Mountbatten. Meghan a purtat o rochie lungă de seară de la Safiyaa, bijuterii Simone Rocha şi stiletto de la Aquazurra.

Prinţul Harry, care a participat la eveniment în calitate de Capitan general la trupelor regale marine, a purtat uniforma alături de medaliile dobândite după acţiunile sale în Afganistan. Trebuie spus că Harry apare pentru ultima dată la o ceremonie în această clitate oficială, pe care a moştenit-o de la bunicul său, Prinţul Philip. Meghan zâmbea în timp ce da mâna cu oaspeții din sala Royal Albert Hall.

Ducii de Sussex au fost primit cu aplauze în cadrul evenimentului de la Royal Albert Hall. Cei doi au fost întâmpinaţi de 5 membrii ai forţelor regale marine, înainte de a fi conduşi spre locurile lor.

Festivalul de muzică Mountbatten marchează cea de-a 75-a aniversare a finalului celui de-al Doilea Război Mondial şi cea de -a 80-a aniversare a trupelor comand0 britanice. Veniturile obţinute în cadrul festivalului sunt donate Asociaţiei Royal Marines şi organizaţiei CLIC Sargent, care luptă împotriva cancerului, potrivit celor relatate de hellomagazine. Tot aici puteţi admira şi imaginile incredibile cu Meghan şi Harry într-o formă de zile mari.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: