Medvedev, noul sex-simbol rus | VIDEO

Medvedev, noul sex-simbol rus | VIDEO

După succesul înregistrat de predecesorul său, Vladimir Putin, fotografiat într-o ipostază care a încântat cititoarele revistelor pentru femei, a venit rândul preşedintelui Dmitri Medvedev să devină noul sex-simbol din Rusia, comentează AFP.

Astfel, într-un videoclip apărut pe site-ul unui cotidian rus o tânăra cântăreaţă, îmbrăcată sumar, evocă dragostea pentru noul preşedinte rus.

"Te visez noaptea, vreau să avem copii împreună!", sau "Ai venit în politică împreună cu Putin, nu am mai dorit pe nimeni aşa cum te doresc pe tine", sunt doar 2 exemple de versuri menite să cucerească inima lui Medvedev.

Versurile sunt în limba rusă, însă imaginile au fost inspirate din clipul american cu "Obama girl", realizat pentru Barack Obama.

Ne puteți urmări și pe Google News

Clipul a apărut ieri pe site-ul tabloidului rus Komsomolskaia Pravda şi a fost deja vizionat de 7.000 de persoane. Noul ţar,Dmitri Medvedev, învestit miercuri în funcţie, a declarat că este un utilizator constant al Internetului. Până la această oră, nu există nicio reacţie a preşedintelui cu privire la aceste imagini.