În timpul audierilor, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu oferit o explicație coerentă. El va ajunge în fața unui judecător, care va decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Medicul psihiatru Diana Cîrjaliu, fosta șefă a Secției Psihiatrie de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a comentat acest caz revoltător.

„Mda, a fost prins dezaxatul care a spânzurat cățelul. Când acel cățel trebuia să moară legal, de inaniție sau parvoviroză, într-un adăpost al câinilor fără stăpân. Mă întreb dacă e mare diferența între mentalitatea dezaxatului din fotografii și a politicienilor care au conceput legea care prevede uciderea câinilor în adăposturi după două săptămâni sau între fapta lui și a celor care acționează în numele acelei legi. Eu nu văd niciuna. Și nici vreun politician care să ia poziție; încă nu a trecut vreunul de faza în care să se pozeze în campanie electorală cu un animăluț în brațe (s-a înlocuit ținerea de mâna a nevestei).

Tocmai am terminat romanul lui Stelian Tănase, Marele incendiator; e o cronică a zilelor noastre; iar distracția copiilor cu explodarea capului unui câine cu petardă nu e decât urmarea firească a exemplului oferit de marea hinghereala de pe străzi; prinde! omoară! protejează societatea!”, a scris medicul psihiatru Diana Cîrjaliu pe pagina sa de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: