Radio Impuls trece în proprietatea Dogan Media International, deținătorul postului de televiziune KanalD. Consiliul Național al Audiovizualului s-a întrunit pe 27 noiembrie, și a dat aviz favorabil acestei mutări, informează stiridecluj.ro. 

Cea mai importantă mișcare a anului 2018 pe piața media românească devine, astfel, o realitate.

Adway Direction cesionează către Dogan Media frecvențele Radio Impuls din Bacău, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Râşnov, Sibiu, Timişoara, Tulcea. Radio Impuls este un proiect 100% clujean, înființat în anul 2001 de către Decebal Victor Cotoc și Codruța Vîntu Kali. Treptat, proiectul a fost extins în alte opt orașe din țară, inclusiv în București. 

 

”Radio Impuls este un proiect pe care l-am gândit și l-am dezvoltat în Cluj-Napoca, iar pe parcurs am ajuns și în alte orașe din România. Acum, însă, e momentul să dăm șansa acestui proiect al nostru să devină și mai mare, iar pentru asta e nevoie de susținerea unei stații TV de top, cu renume internațional, așa cum este Kanal D”, a declarant deținătorul societății Adway Direction, omul de afaceri Decebal Cotoc.

  

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketer Grubu Hoding AȘ și a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.