Evenimentul Zilei > Sport > Meci contra cronometru. Un român și-a făcut KO adversarul în 90 de secunde
Meci contra cronometru. Un român și-a făcut KO adversarul în 90 de secunde

Meci contra cronometru. Un român și-a făcut KO adversarul în 90 de secunde

Meci pe repede înainte la o gală de box din Londra, unde un român și-a făcut knock-out adversarul în numai 90 de secunde.

Timișoreanul Alin Chirilă l-a învis pe adversarul său britanic Matthew Holland într-un minut și 30 de secunde, duminică seara, la Troxy.

Chirilă este deținătorul centurii UCMMA (Ultimate Challenge Mix Martial Arts, una din cele mai importante competiții de gen din Marea Britanie) din luna septembrie a acestui an. Atunci l-a învis pe același sportiv britanic. Acum i-a acordat revanșa lui Matthew Holland, însă britanicul nu s-a descurcat în ring, pierzând rapid meciul.

Alin Chirilă are 31 de ani, iar de șapte ani practică MMA. În urmă cu doi ani a trecut la profesioniști, câștigând un tilul în urma a șase victorii consecutive, majoritatea prin knock-out. Primul titlu la profesioniști și l-a adjudecat tot în Marea Britanie, în februatrie, anul acesta, la categoria 80 kg.

Și boxerul timișiorean Flavius Biea, care a disputat, sâmbătă un meci, tot la Londra, a ieșit învingător din ring. Sportivul a boxat la York Hall Boxing Arena  unde l-a întâlnit pe numărul 19 la profesioniști, un sportiv cu 17 victorii la activ.

Sursa foto: Marius Zmărăndescu