Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, crede că Liga I ar fi trebuit amânată din cauza pandemiei de coronavirus. „Corleone” spune că ar fi trimis toți jucătorii să stea în carantină și ar fi trimis în viitorul sezon al cupelor europene echipele care au participat și în această stagiune.

Eu anulam campionatul! Trimiteam jucătorii să stea acasă, în carantină. Anul acesta nu dădeam la nimeni titlul. Cei care au participat anul trecut în cupele europene să participe și în sezonul următor. Exact cum a fost anul acesta. Asta aș fi propus eu. Făceam în așa fel ca cel puțin o lună de zile să stea toți fără activitate.

E deranj mare. Nimeni nu vede dezastrul. Uitați ce e în Italia. E ceva de nedescris. Ar trebui ca în toate firmele din țară să intervină Statul și să susțină eforturile cluburilor. Toate sunt falimentare. Inclusiv clubul lui Becali. Nu poți să nu plătești jucătorii timp de 3 luni sau să le diminuezi. Jucători au rate, au copii. E caz de forță majoră. Statul trebuie să aibă bani, d-asta plătim taxe. Iar cluburile plătesc taxe foarte mari la stat”, a spus Dragomir la GSP Live.