Maşini incendiate

Maşini incendiate

Două autoturisme au fost incendiate în noaptea de duminică spre luni, la Timişoara.

Un Renault 21 şi o Dacia 1310, parcate în zona Dâmboviţa, au ars complet. În urma primelor investigaţ ii realizate de pompierii sosiţi la faţa locului a rezultat că incendiile au fost provocate, autoturismele fiind distruse în proporţie de 90 la sută. „Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a intervenit duminică noaptea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două autoturisme, pe strada Răchitei, în municipiul Timişoara. Valoarea pagubei este de aproximativ 7.000 de lei.

Sursa de aprindere a incendiului a fost flacăra, incendiul fiind provocat“, a declarat Ionuţ Vâscu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timişoara. Inspectorul principal Florin Huluţă, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţului Timiş, a declarat că incidentul este anchetat de Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara, momentan autorii fiind necunoscuţi.

Rudele unuia dintre proprietarii autoturismelor incendiate, Ioan Bogea, au declarat că incendiul a fost provocat de „nişte tineri“ cu care proprietarul avusese o altercaţie în seara respectivă. „Au trecut trei băieţi beţi pe stradă. Am avut nişte altercaţii mai vechi. Nu stiu ce i-a apucat, poate şi beţia. Nici bine nu am plecat că ne-a luat foc maşina. Am primit telefon să ne întoarcem acasă“, au declarat pentru cotidianul local „Agenda Zilei“ rudele unuia dintre proprietari.

Ne puteți urmări și pe Google News