Evenimentul Zilei > Actualitate > GAFĂ uriaşă cu urmări dramatice a oamenilor legii. Un reputat violoncelist român s-a trezit cu mascaţii în casă, care greşiseră locaţia, şi s-a aruncat în gol
GAFĂ uriaşă cu urmări dramatice a oamenilor legii. Un reputat violoncelist român s-a trezit cu mascaţii în casă, care greşiseră locaţia, şi s-a aruncat în gol

GAFĂ uriaşă cu urmări dramatice a oamenilor legii. Un reputat violoncelist român s-a trezit cu mascaţii în casă, care greşiseră locaţia, şi s-a aruncat în gol

Reputatul violoncelist Adrian Naidin a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală, după ce a căzut de la primul etaj al vilei în care locuieşte. Incidetul s-a produs, miercuri dimienaţă, în timpul unor percheziţii privind o presupsă cultură indoor de canabis.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare, transmite news.ro.

Într-unul dintre imobilele percheziţionate locuieşte, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. În momentul în care poliţiştii au intrat în imobil, Adrian Naidin a sărit pe geam de la etajul întâi iar în  cădere s-a lovit de un aparat de aer condiţionat.

Violoncelistul a suferit politraumatise şi a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat că muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineaţă, "ca urmare a unui politraumatism".

Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, aproximativ un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare.

Adrian Naidin le-a declarat poliţiştilor că el nu avea cunoştinţă despre acea cultură indoor şi nici de drogurile din casă, el locuind acolo cu chirie.

Violoncelistul a relatat pe Facebook ce s-a întâmplat în vila vizată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate: “Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit uşa si au crezut ca uşa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezând că au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj . Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele. Stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vandut , urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: