Localnicii din Caracal îl cunosc bine pe Gheorghe Dincă. Acesta după ce a venit din Italia, unde a locuit o perioadă de timp, s-a întors în ţară unde a deschis un service auto. Era atât de violent încât îşi bătea angajaţii.

Acest om nu a avut în clin și în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea… Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul și cică bătea mecanicii de îi nenorocea”, a spus un vecin.

Nu am auzit, doar am auzit oamenii pe stradă vorbind că a fost anunțat la 11 noaptea că se auzeu țipete aici «Ajutor, ajutor, ajutor». Atunci de ce nu a intrat peste el și a lăsat până la ziuă să îi facă el plăcerea până la capăt? Dacă a stat numai prin Italia 20 de ani. Dacă eram în locul tatălui, intram peste el în curte, treceam prin curți pentru copil. Păi poliția se uita la doi câini? Nu știm de ce nu au intrat polițiștii”, comentează altul.

Fata de 15 ani, Alexandra, a dat telefon de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Ea afolosit un telefon ce aparţinea lui Gheorghe Dincă.

La anchetă, Dincă a declarat în fața instanței că nu le cunoaște pe Alexandra și pe Luiza.

Avocatul a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui”.

Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaște”.

Anchetatorii au extins cercetările și caută probe într-un lac aflat la un km distanță de casa suspectului.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, potrivit cancan.ro