Până în prezent, guvernul și armata SUA au ignorat rapoartele legate de misterioasele obiecte zburătoare. Însă, aceste rapoarte au început să fie investigate. Pentagonul a confirmat una dintre filmările înregistrare, care arată cum un obiect străpunge suprafața cu o viteză foarte mare.

Piloții vorbesc

Fostul pilot al Marinei, Alex Dietrich, a avut parte de o experiență legată de OZN-uri.

„ Am crezut că era din cauza berilor. Dacă aș fi fost singurul care a văzut acest obiect, nu cred că aș fi vorbit despre asta, pentru că sună nebunesc. ”, a spus Dietrich. „Mintea întotdeauna încearcă să găsească un sens. Voi clasifica acest obiect ca fiind un elicopter sau poate o dronă. Dar atunci când a dispărut … ”

Dietrich este unul dintre mulții piloți ai marinei care au văzut sau au resimțit senzorii unor obiecte similare, cu forme ciudate, cu o viteză foarte mare și cu o metodă unică de propulsie.

„ Nu știu cine o construiește, cine are tehnologia, cine este creierul din spatele acestui obiect. Dar … este mult peste avionul nostru „, a spus fostul pilot al Marinei, David Fravor, conform wmcactionnews5.com.

În 2004, pe coasta San Diego, pilotul Ryan Graves,  a surprins un grup de OZN-uri cu ajutorul senzorului infraroșu. „ Există o întreagă flotă”, spunea în înregistrare. „ Uită-te la chestia aia. Se rotește”.

Implicarea Pentagonului

La sfârșitul anului trecut, Pentagonul a creat un grup de lucru pentru a analiza „natura și originile UAP-urilor”. Guvernul consideră aceste obiecte o posibilă amenințare, care poate depăși chiar și capacitățile militare a Statelor Unite.

Parlamentarii cer ca această situație să fie luată în serios. „ Există obiecte care zboară deasupra bazelor noastre militare și a locurilor unde ne desfășurăm exercițiile militare. Nu cunoaștem ce este al nostru și ce nu este. Este o întrebare legitimă de pus”, a spus senatorul Marco Rubio, membru al Comitetului de Informații al Senatului.

„Dacă este ceva care provine din exteriorul Planetei, ar putea fi mai bine față de un avans tehnologic al chinezilor sau al rușilor sau a oricărui alt adversar.”

Luna viitoare, directorul Agenției Centrale de Informații și secretarul apărării trebuie să transmită Congresului un raport neclasificat despre UAP. James Clapper, fost director al Agenției, aplaudă transparența, dar nu consideră că acest raport va veni cu foarte multe informații. „Mă aștept ca acest raport să fie plin de ambiguitate, iar oamenii, în funcție de aplecările lor, vor extrage ceea ce vor din acest raport”, a spus Clapper.