Evenimentul Zilei > Politica > MĂRTURII ȘOCANTE ale băiatului călcat cu BOCANCII până a fost băgat în SPITAL
MĂRTURII ȘOCANTE ale băiatului călcat cu BOCANCII până a fost băgat în SPITAL

MĂRTURII ȘOCANTE ale băiatului călcat cu BOCANCII până a fost băgat în SPITAL

Florin Iovi, băiatul de 17 ani bătut cu bestialitate și călcat pe cap de agenții de pază care asigurau ordinea la concertul Cargo, a reușit să iasă din spital și să depună plângere la Poliție împotriva agresorilor.

Tânărul a povestit momentele dramatice prin care a trecut, și cum a fost călcat în picioare cu bocancii de agenții de pază ai firmei P&P Security VIP la concertul Cargo din cadrul Sărbătorilor Timișoreana. Totul a început când un grup de rockeri care se aflau în jurul lui au început să se arunce unul în altul: “Am fost eu, doi colegi și prietena mea. Am stat o oră. Când a început să cânte o melodie niște băieți au început să sară și s-au împins în noi. În spatele nostru erau niște fete. M-am dus langă ele să ne protejăm, i-am împins de două, trei ori după care am ridicat mâinile să arăt că încetez. Am ripostat din instinct”.

Imediat și-au făcut apariția agenții de pază care au început să-l lovească. “Îmi amintesc că eram pe jos și vedeam bocanci. După ce m-au bătut, m-au întrebat dacă m-am liniștit. În spatele scenei, unul dintre bodyguarzi, mai în vârstă, mi-a dat un pumn în față. După aceea m-au dus la jandarmi”, a povestit Florin Iovi. Băiatul este elev la Liceul Silvic din Timișoara.  

Băiatul a necesitat 18 zile de spitalizare și are și un certificat medico-legal care să ateste traumele suferite. În urma pumnului primit în față, unul dintre oasele maxilarului este fisurat.

Avocatul Aurica Șteț îl reprezintă pe Florin Iovi și a depus în numele tânărului plângere penală pentru vătămare corporală.