Părinții au povestit că este un coșmar să treacă peste dependența de droguri pe care fata a dezvoltat-o după ce indivizii care au răpit-o i le-au administrat pentru a o exploata sexual.

În prezent, fata este internată într-un centru pentru consiliere și tratament, dar sevrajul a transformat-o într-o umbră, au declarat părinții, informează stirileprotv.ro.

Indivizii ofereau droguri adolescentelor, apoi profitau de dependența lor și le exploatau sexual.

„in cauza amintirilor, cum a fost violată, bătută, în nenumărate rânduri şi a sevrajului, a fost racolată prin metoda lover-boy. Le luau, le prosteau să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi indivizi, apoi o violau, o băteau. Drogurile sunt cea mai mare problemă în Câmpulung. Sunt de la 5 la 20 de persoane în fiecare liceu care se ocupă cu trafic de droguri.”, a povestit tatăl fetei.

Părinții fetei acuză autoritățile că, deși au făcut demersuri, acestea nu s-au implicat în găsirea fetei. Ofițerii de la combaterea crimei organizate au reușit să îi prindă pe suspecți la o lună după ce mama fetei a tras semnalul de alarmă.

„Au ţinut să îmi spună mie, ca mamă, că ei nu sunt puşi să alerge după fundul ei, să vina noaptea. Practic îi cam deranjam când reclamam dispariţia şi erau nevoiţi să facă reconstituirea acasă. Nu au făcut nimic ca să o găsească, de cele mai multe ori eu mergeam pe stradă noaptea, opream maşinile poliţiei, îi întrebăm dacă au văzut-o. Îmi spuneau că nu ştiu că este dispărută.”, a povestit mama fetei.

Te-ar putea interesa și: